Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiuk, bombazzatok, kinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, bombazzatok, kinek milyen maszturbátora van, mi a legjobb?

Figyelt kérdés
Most megyek egyetemre, es ugy gondoltam ezen a teruleten is kicsit felfegyverkezem ha értitek a célzást ;) csajról szó sem lehet, nem is érdekel ez a téma, egy dolog érdekel ki tud megdizethető kemény maszturbátort, nő segg torzó érdekelne a legjobban. 20-30 ezerért, linkeljetek ha valaki tud valami jót, realisztikus legyen!

jún. 5. 13:25
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Elmész egyetemre egy halom maszturbátorral? Bocs de eszméletlen pancser lehetsz.
jún. 5. 15:10
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Nem érdekel a téma? Akkor ez egy másik kategória lesz...
jún. 5. 16:07
 3/9 Srias87 ***** válasza:
Dildók, több meretben, zseniális élmény!
jún. 19. 10:18
 4/9 anonim ***** válasza:
#3 fiúnak?
jún. 19. 19:24
 5/9 anonim ***** válasza:
4, Akit nem érdekelnek a lányok szerinted mit kéne ajánlani?
jún. 19. 21:11
 6/9 Srias87 ***** válasza:
Persze, fiúknak, nagyon jo élmény, ha meg van a megfelelő méret! :)
jún. 21. 11:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Nincs. Markommal tutujgatom a Jancsit.
jún. 21. 11:49
 8/9 Srias87 ***** válasza:
Szerezz be egyet, rendelj a netrol, tízezerért, mar jokat kapni, nekem 20cm tol 35 ig van mindenfele, 25-28cm a legjobb szetintem😊
jún. 21. 11:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Sok fajta kényeztető létezik. Nekem a rebel van teszi a dolgát ,de egy hús vér csajt nem tud pótolni de majd ràjössz úgyis
jún. 27. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!