Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ti pisilés után hagytok pár cseppet magatokon? Állítólag az fertőtlenít, de nem hiszem. Szerintem ez kicsit sem higiénikus.
Figyelt kérdés
jún. 4. 23:35
1/6 anonim válasza:
Aki ezt állitotta annak rendesen megvolt keze, lába , feje, fejben valami észféle? Mert nagyon kétlem!
2/6 anonim válasza:
Mindig letörlöm WC papírral. Ha pisis marad, pár óra múlva érződik, hogy büdösödik az alsónadrágban és ez nagy melegben hatványozottan igaz.
Szóval aki pisisen hagyja, az elég igénytelen.
3/6 anonim válasza:
Fúj b+ és még a faszik csodálkoznak, hogy sokaknak nincs senkijük. Még a pötsüket sem tudják rendesen tisztán tartani. Gusztustalan!
4/6 anonim válasza:
Én mindig letörlöm WC papírral, és rendesen kinyomkodom a húgycsőből a pisit. Ezért én soha nem is vizelek piszoárba.
5/6 anonim válasza:
Dehogy hagyok! Letörlöm papírral és ha lehetőségem van rá, akkor még meg is mosom a csapnál odalent. Gyűlölöm, amikor húgyos marad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!