Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire figyeljek oda? Normális ha kicsit izgulok?
"van ott egy pasi is aki előtt tejelni kell"
Ez hülyeség, én már nem is tudom, hanyszor fordultam meg ilyen lányoknál (30-szor minimum), de egyszer se történt hasonló.
"nem az nyit ajtót akit a fotókon is látok"
Ez viszont reális lehetőség. Épp ezért a sok értékeléssel rendelkező, és azokat engedélyező hirdetőkhöz érdemes egy kezdőnek mennie.
Nekem ilyenből csak 1 rossz tapasztalatom van de ott a "sex" volt a probléma nem a lány vagy az említett strici aki amúgy nem is volt.
Sajnos telót vinni kell,mert a cimet,kapu csengőt csak a finissben mondjameg.(nyilván)
Én mindig kp-t vittem előre megbeszélt öszeget. Csak azt még tárcát sem.
Ha neccesnek éreztem a kőrnyéket (óbuda) vittem rugós kést,biztos ami biztos.
Ha nem az nyitna ajtót akivel beszéltem akkor nyúlcipő.
Hagyd otthon.
Hmmm fürdés. Necces rész. Eddig 1 "lány" igaziból travi mondta hogy nem kell fürdenem. Addig és azutan minden igazi lány elküldőtt fürdeni...igényesség alap. De ha már ott vagyok egy faszicsajnál elősszőr de nem utoljára.
Szerintem hívd vissza és kérdezd mwghogy együttfürdés előtte utána?
Ebben ( is) menj tutira. Mármint,hogy tiszta a csajszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!