Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy találhatnék olyan barátnő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találhatnék olyan barátnőt aki mellettem mással is szexelne?

Figyelt kérdés

Már nem egy cuckold kérdés volt itt szerintem, de érdekel, hogy van-e erre valami külön platform. (?)

Próbáltam már itt-ott a neten, de ezek szerint ez ilyen lutri, hogy összejövök valakivel aki pár év kapcsolat után vagy nyitott lesz rá, vagy sem. Ergó vagy ki tudom élni ezt a perverziómat, vagy marad fantázia szintjén... Ez tök szomorú így.

Tudom elég beteg a cuckold, de ez van :D

Egyébként érdekes életem van szerintem, meg mindenem megvan, de ezt valahogy olyan lehetetlennek tűnik megtapasztalni.

2024. jún. 4. 12:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
egyáltalán nincs igazad.. őt az izgatja hogy a csaját dugják. a cuckold dologban pedig 3 féle résztvevő van a csaj akit dugnak, a férj aki nézki és a házibarát aki dug. kb ez a különbség a gang-bang és a cuckold között sztem teljesen logikus. lásd pl a melegeknél van akit dugnak és van aki dug.. jó persze vannak akiknek mindegy a felállás de van akinek nem. aki egy lányos meleg ő nem fog dugni ennyi
2024. jún. 4. 13:05
 12/15 anonim ***** válasza:
31%
Egyszerűen csak szerezned kell egy barátnőt. Olyan nő ma már nem nagyon van, aki ne lépne félre.
2024. jún. 4. 14:20
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem kell ezt túl gondolni, kell szerezni egy nőt, aztán kb a mai világban már elég nagy az esélye, hogy benne lesz. Nekem eddig minden nőm benne volt. A mostani felmérések is azt mutatják, hogy már több, mint a nők fele lenne benne többesben. Emellé hozzájön, hogy szeretnek félrelépni is, tehát elég nagy az esélye.
2024. jún. 4. 14:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Csak néznéd és vernéd magadnak, vagy be is szállnál?
2024. jún. 4. 17:36
 15/15 anonim ***** válasza:

#11 tudom mit jelent a cuckold köszi ;)

A gangbang pedig mint videós téma és példa volt felhozva ha olvastad és értelmezted az írásom. Illetve a vágyak felvállalása akár saját magunk előtt is.

2024. jún. 4. 19:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!