Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyik a kedvenc részed a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a kedvenc részed a szexben?

Figyelt kérdés

Van, akinek a várakozás, mert tudja hogy este szex lesz. Van akinek az előjáték, van akinek a behatolás, van akinek az orális szex, van akinek a meghitt együttlét, és persze van akinek az elélvezés, vagy akár az azt követő összebújás.

Nektek melyik a kedvenc részetek, milyen pozitúrában, és miért?

2024. jún. 4. 12:00
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
54%
Hat a punci popsi latvanya meg hasznalata
2024. jún. 4. 12:01
 2/21 anonim ***** válasza:
64%

Az előjáték, azon belül is végig járni a testét kézzel, az ajkaimmal. Utána az orális szex (adni).

Maga az aktus kevesbé, mert korán elélvezek és nincs túl nagy méretem. Igazából nagyon kicsi.

2024. jún. 4. 12:04
 3/21 anonim ***** válasza:
66%
Kezdetnek a legjobb amikor meztelenül vagyunk már,aztán ahogy kölcsönösen felhúzzuk egymást,behatolás,orgazmus.
2024. jún. 4. 12:09
 4/21 anonim ***** válasza:
66%
Amikor látom, hogy a csajom kezdi elveszteni a fejét és egyre közeledik, majd elélvez.
2024. jún. 4. 12:14
 5/21 anonim ***** válasza:
53%
Egyértelműen az előjáték, meg ahogy előtte húzzuk egymás agyát. Az aktus maga is csodálatos, de nincs annál jobb, mint ahogy megkívánom újra és újra.
2024. jún. 4. 12:19
 6/21 anonim ***** válasza:
81%
Minden szeretkezés alakalmával az első behatolás érzése számomra egyszerűen varázslatos. F.
2024. jún. 4. 12:22
 7/21 anonim ***** válasza:
69%
nekem is az a kedvenc mikor a párom nyögve remegve elélvez tőlem. a tudat hogy a farkam mit csinált vele :p
2024. jún. 4. 12:30
 8/21 anonim ***** válasza:
65%
Amikor végre magamra húzhatom a takarót és alhatok.
2024. jún. 4. 12:59
 9/21 anonim ***** válasza:
76%
amikor végre nyalhatom a puncit
2024. jún. 4. 13:10
 10/21 anonim ***** válasza:
24%
7-es vagyok.. én miért lettem lepontozva???
2024. jún. 4. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!