Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A suliban szerintetek tudunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A suliban szerintetek tudunk keresni plusz partnert 3-as szexhez vagy inkább máshol keresgéljünk?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel szeretnénk kipróbálni a szexet 2 fiú 1 lány módban de ilyen célból nem tudom mennyire tudnánk a suliban keresgélni?

Vagy buliban előbb találnánk megfelelő partnert?

Swinger és hasonló helyek az felejtős mivel a közelbe sincs ilyen hely meg nem is az a korosztály vagyunk akik ilyen helyekre járnak.

Mielőtt kérdezné valaki csak is kizárólag hetero alapon szeretnénk így csak hetero srác jöhetne szóba.

Amúgy gyönyörű szép csajszi,168/54,vékony-sportos,formás alkat,barna bőr,hosszú barna haj:)Szóval részben nem is lenne nehéz keresgélnünk barátnőm külseje miatt de mivel leginkább olyan srácok próbálkoznak nála akik neki nem jönnek be így nem egyszerű,persze örülök neki hogy válogatós pláne hogy megteheti hogy válogatós legyen:)

2024. jún. 3. 23:35
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Most akkor itt akarsz valakit keríteni neki? Mert úgy hangzik. Van itt pasi bőven.
2024. jún. 4. 00:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
"Suliban" nem annyira jó ötlet, mert ha kitudódik, elég ciki tud lenni. Itt meg főleg idősebbek vannak. Bár ha ez nem zavar, szerintem lesznek sokan.
2024. jún. 4. 00:29
 3/8 anonim válasza:
86%

Hány évesek vagytok?

17F

2024. jún. 4. 00:31
 4/8 anonim ***** válasza:
90%

Hagynád hogy egy masi fiu b**ssza a csajod? Ez aztan a szerelem

Ja nem

2024. jún. 4. 05:58
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Én beszállnék
2024. jún. 4. 07:35
 6/8 anonim ***** válasza:
75%

Engem erdekelne, voltam mar parszor hasonlo helyzetben :)

27F / 187 cm

2024. jún. 4. 10:23
 7/8 anonim ***** válasza:
40%
Haha, én 40 vagyok, de én is :D
2024. jún. 4. 10:43
 8/8 anonim ***** válasza:
56%

En is beszállnék

Udv

Az igazgató

🤣

2024. jún. 4. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!