Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Olyan valakibe szerettem bele...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan valakibe szerettem bele aki csak BDSM kapcsolatot akár, de én nem akarom elveszíteni az irányítást?

Figyelt kérdés

Barátnőm rá vett egy vak randira. (Ő tudta hogy ilyen a férfi, de ezt nem kötötte az orromra) Ismerkedtünk beszélgetünk, egész jól alakult minden. Ezt az ki is probáltunk fenekelés, gyertya költözés. Ezek még tetszettek is. Kaptam néhány apróbb de nem ártatlan feladatot, napközben, ami úgy egészen izgató de megalázó volt. Mondta hogy ő csak akkor szeretne bárkivel kapcsolatot ha a másik fél BDSM kapcsolatra vágyik.

Az exem is irányítás mániás volt épp ezért lett vég.

2024. jún. 3. 18:46
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Ha számodra ez nem vonzó (teljesen érthetően, nekem se lenne az), akkor hagyd az egészet.
2024. jún. 3. 18:47
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Nem kell 0-24 ben igy élni én pl ugy szoktam hogy csak akkor van ilyen alarendeltseg amikor a hálószobában vagyunk abban az egy két órában, de hétköznapi életben meg egyenjogúság van
2024. jún. 3. 18:52
 3/9 anonim ***** válasza:
49%
Mert egy igazi, mű dom! Egy ia "dominánsok bazári majma, aki veri amellét, mert "én vagyok a domdodom...gazi domináns, félre tudja tenni, ezeket a "játékmániákat. Közel 30 éve élek a bdsm világában. De volt olyan párom, aki nem volt nyitott erre. Ezt a majmot engedd el, ja de akkor a normális szférát piszkítja be. De legalább nem okoz kárt benned! Ez
2024. jún. 3. 18:52
 4/9 anonim ***** válasza:
57%
Hát ha találnék egy ilyen nőt, aki engedi ezeket a hálószobában, örülnék mint majom a farkának, nem, hogy még követelőzzek hogy 7/24es bdsm...
2024. jún. 3. 19:08
 5/9 A kérdező kommentje:
#4 én csak chipset akartam már ez is bűn? 😭
2024. jún. 3. 21:48
 6/9 A kérdező kommentje:
Hopp rossz helyre írtam este a kommentet 🤣
2024. jún. 4. 08:00
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem őt keresed... Jobb az elején lezárni az ügyet, mert mások a vágyaitok, ha valamelyik fél enged, abban ott lesz vagy a hiányérzet, vagy az állandó feszüétség. Hidd el, sok nagyszerű férfi van a világon, olyan is, akivel nem kell kompromisszumot kötni, meg napközben "feladatokat" teljesíteni....
2024. jún. 4. 09:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Alig ismersz valakit és megengeded, hogy elfenekeljen, kikötözzön????
2024. jún. 4. 13:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Azt az irányítást bármikor vissza is kapod ezért van a menekülő szó
2024. jún. 6. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!