Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Már nem tudom élvezni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem tudom élvezni az önkielégítést sem. Hogy lehet ezen javítani?

Figyelt kérdés
Hosszú párkapcsolatban élek, az utóbbi időben sajnos nagyon ritkán van szex(havi 1 kb). Nekem többre lenne igényem, párommal sajnos ezt nem lehet megbeszélni. Marad az önkielégítés... Viszont annyira frusztrált vagyok már ettől a helyzettől, hogy már azt sem tudom élvezni, ma is konkrétan fájdalmat éreztem utána (csak sima csikló izgatás volt ujjal).
2024. jún. 3. 18:33
 1/5 anonim ***** válasza:
63%
Ezen a maszturbálás nem fog segíteni. Ráadásul, nem a csiklód nincs bejáratva használva, hanem a hüvelyed van "ellustulva, s annak az összehúzódásaitól, a hüvelyizmod "izomlázas.
2024. jún. 3. 18:47
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
Milyen, korosztaly? Ha nincs család stb, tovább kellene lépni ha ezt nemtudjatok megbeszélni
2024. jún. 3. 19:30
 3/5 A kérdező kommentje:
30-as, 40-es
2024. jún. 3. 19:47
 4/5 anonim ***** válasza:

az utóbbi időben sajnos nagyon ritkán van szex (havi 1 kb)

Javítva:

az utóbbi időben sajnos nagyon ritkán van szex egymással (havi 1 kb)

Egészséges 40-es hetente rád mászna. Megoldja idegenben.

2024. jún. 4. 12:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Valamit nagyon szarul csinálsz. Lehet ezért nem szexel veled a pasid is. Javíts a helyzeten! Időd mint a tenger.
2024. jún. 5. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!