Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők! Mit éreztek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Mit éreztek, amikor rajtakaptok valakit, hogy titket néz?

Figyelt kérdés
2024. jún. 3. 15:57
A kérdező szavazást indított:
Tetszik, ha végignéznek.
Tetszik, ha rámpillant.
Semleges, nem érdekel.
Nem tetszik, de nem érdekel annyira.
Minek kell bámulnia???
22 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%

Kifejezetten szeretem ha látom hogy valaki végignéz e fajta elismerésnek fogom fel

26/L

2024. jún. 3. 16:03
 2/11 anonim ***** válasza:
98%

Nincs baj azzal, ha megnéznek engem a férfiak, ha jobb pasi teszi még tetszik is. De ez a 👁👄👁 egészen addig, amíg a láthatáron vagyok, gyakorlatilag nyáladzva.. ezt pls ne.

Múltkor végigmentem egy hosszabb utcán, egy jól szituált, rendesnek kinéző huszonéves fiú olyan gusztustalanul vigyorgott és bámult, mikor elmentem mellette, hogy majdnem kifordult a gyomrom. Szóval nagyon nem mindegy a hogyan és miként.

2024. jún. 3. 16:11
 3/11 anonim ***** válasza:
71%
Idegbe kerülők
2024. jún. 3. 16:49
 4/11 anonim ***** válasza:
96%
2-essel értek egyet, van, hogy borzasztóan tolakodóan bámulnak vigyorogva, vagy le sem veszik rólam a szemüket hosszú perceken keresztül, attól rendesen megijedek. Ha simán csak végignéz, oké, diszkréten én is megnézek egy-két embert.
2024. jún. 3. 16:50
 5/11 anonim ***** válasza:
84%
Nem hiszem hogy engem bamulnak max azért hogy mondják magukban Uristen de csúnya ez a lény
2024. jún. 3. 17:01
 6/11 anonim ***** válasza:
96%
A #2-es nagyon jól leírta mi a pálya! Egyrészt attól függ ki a pasi, a másik, hogyan teszi. Tud tolakodó és zavaró is lenni még egy jó pasitól is.
2024. jún. 3. 18:02
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Izgat ha bamulnak
2024. jún. 25. 07:35
 8/11 anonim ***** válasza:
84%
Izgat mikor suli vokt direkt úgy öltöztem hogy lássanak 20l
2024. jún. 25. 23:55
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én azt élvezem, ha maszti vagy szex közben néznek. Simán az utcán, vagy valami hétköznapi helyzetben kicsit zavaró
2024. júl. 4. 13:57
 10/11 anonim ***** válasza:
66%
Kerdes hogy ki es hol :)
szept. 3. 18:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!