Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 4.5 cm átmérőjű farok az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4.5 cm átmérőjű farok az vastagnak számít?

Figyelt kérdés
Akár popsiba is?
jún. 3. 12:51
 1/10 NemFogodKitalálni ***** válasza:
96%

Páromnak 4,5-5cm vastag, attól függ mennyire van felizgulva. De szerintem az már vastag, legalábbis engem szokott eléggé feszíteni.

27N

jún. 3. 13:10
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
Az már vastagnak számít. Az anált nem is szeretném ekkorával.
jún. 3. 13:50
 3/10 anonim ***** válasza:
63%

Nekem 5 cm vastag és volt már, aki azt mondta sok neki, úgyhogy a 4.5 szerintem több mint elég.

32F

jún. 3. 13:56
 4/10 anonim ***** válasza:
akkor én mit mondjak? 5.8cm 33f
jún. 3. 13:59
 5/10 anonim ***** válasza:
21%
Nekem valahol 4.5 meg 5 között van, nem vastag, sőt!
jún. 3. 20:42
 6/10 anonim ***** válasza:
40%
Dehogy vastag! Ne röhögtess! Az átlag alja.
jún. 4. 21:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Kedves 86 és 79%-os lepontozók, nektek van ekkora farkatok, vagy nekem? Hagy tudjam már, hogy mekkora, meg mire jó! Attól, hogy ez nektek nem tetszik, még tényleg nem vastag az enyém, ez így átlag alja-közepe.
jún. 5. 06:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Ja 5-ös voltam.
jún. 5. 06:23
 9/10 NemFogodKitalálni ***** válasza:
53%

#7: nem, nincsen ekkora farkam, mivel nő vagyok. Volt már pár farokkal dolgom így tudom, mekkora az, ami már vastag. Az átlag az 3,5-4cm vastagság között van, így a 4,5-5cm az már vastagnak számít.

#1 voltam.

jún. 5. 06:36
 10/10 anonim ***** válasza:
9! Te ezt mondod...én meg ezzel a lábam közt élek. Kicsivel több nővel volt dolgom, mint neked szerintem. 😉
jún. 5. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!