Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » HPV szemölcsöt kaptam el a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HPV szemölcsöt kaptam el a páromtól? Megcsalt?

Figyelt kérdés
18 éve vagyunk kapcsolatban, nekem rajta kívül senkim sem volt. 1 hónapja jöttek ki a szeméremdombomon a szemölcsök.Nem vagyok hülye, azonnal rákérdeztem, hogy volt - e valakije mert ez szexuális úton terjedő betegség. Természetesen tagadott. Azóta is résen vagyok,de még nem tudom bizonyítani a megcsalást.

jún. 3. 07:15
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Rajta nem láttam szemölcsöt.
jún. 3. 07:16
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
A HPV t egy toalett ben is elkaphatod, tehát akár hihetsz is neki. A szexuális úton, az ha pontosítani akarjuk, a nemiszerven keresztűl, ami függetlenül más partnertől, mint írtam, egy munkahelyi toalettben is elkaphatod.
jún. 3. 07:24
 3/11 anonim ***** válasza:
81%

Vagy kezet fogott valakivel aki nem volt elég alapos WC használat után.

A HPV a legelterjedtebb vírus a világon. Az emberek 80%a elkapja legalább egyszer élete során.

Az se biztos, hogy tőle kaptad el. Lehet téged fertőzött le kollegina, ismerős és észre sem vetted. Vagy csak egy random ember, ha voltatok mondjuk uszodában, konditeremben... Bármilyen más nyílvános helyen.

Azt csak egy alapos vizsgálat mondaná meg biztosra.

jún. 3. 07:32
 4/11 anonim ***** válasza:
78%
A hpv évekig tud lappangani a szervezetben, majd mikor meggyengül az immunrendszer elö jönnek a tünetei. Simán lehet az is, hogy te vagy a párod egy előzö szexuális kapcsolatból szedtétek össze. Ez nem bizonyíték a félrelépésre. Nekem ezt nőgyógyász mondta, mivel volt hasonló eset a családon belül. És ott is a félrelépés miatt, mutogattak egymásra.
jún. 3. 07:59
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam. Még sosem volt ilyen problémám.
jún. 3. 08:03
 6/11 anonim ***** válasza:
78%
"2 es vagyok. Szerintem megnyugodhatsz, mert a két másik hozzászóló ennél precízebben már nem tudta volna összefoglalni. Főleg hogy ez valóban sokáig tud lappangani.
jún. 3. 08:08
 7/11 anonim ***** válasza:
55%
De azért az igazsághoz az is hozzatartozik lehet az is amit a többiek irtak de ilyen fertőzést legnagyobb eséllyel szex közben lehet elkapni:)
jún. 3. 09:08
 8/11 A kérdező kommentje:
A tünetek megjelenése előtt volt csapatépítőn. Nekem 6 nappal később jelentek meg a pöttyök. Sanszos, hogy valamelyik kolleginával összejött. 18 év után én már nem csinálnék patáliát, ha kell, vigyék! 😆
jún. 3. 09:29
 9/11 anonim ***** válasza:

A HPV vírus szinte mindenkiben benne van, de akiben nincs, az is simán összeszedheti egy wc-ben vagy egy kilincsről.

Van rá oltás, felnőttként fizetős és hatszámjegyű, a tünetek is elmúlnak tőle és sokféle, későbbi rákos megbetegedés kockázatát is lecsökkenti. Még nem túl közismert tény, hogy a vírus férfiak esetében ugyanolyan arányban okoz rákot, mint nőknél.

jún. 3. 10:05
 10/11 anonim ***** válasza:

Ahogyan többen is írták nem feltétlenül félrelépésből származik.

Van bizonyítékod rá hogy tényleg megcsalt? Ha nincs kérj bocsánatot szerintem, neked sem esne jól ha alaptalanul vádolnának meg.

jún. 3. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!