Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Orális szex után miért voltam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orális szex után miért voltam szarul?

Figyelt kérdés

3x nyeltem már le orális szex után a férjemnek. Mind háromszor egész nap fájt utána a hasam és hányingerem volt. Miért lehet ez? Lehet ellene tenni valamit?

A férjem az első, akinek lenyeltem, nem tudom "vele" van-e a baj vagy velem

Felajánlásokat, savazást nem kérek.

2024. jún. 2. 15:40
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Mert nem élvezetből tetted és magadban undorítónak tartod csak nem mered mondani, ezért pszichikailag bevonzod a hasfájást és rosszullétet (hogy többet ne kelljen csinálni). N
2024. jún. 2. 15:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó. Én akartam, nem tartom undorítónak. Ha így lenne, akkor nem próbálnék valamit kitalálni, hanem pontosan csak ráfognám és el lenne intézve.
2024. jún. 2. 15:52
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Túladagoltad.
2024. jún. 2. 15:53
 4/6 anonim ***** válasza:
88%
Ondó valamelyik proteinjére allergia? Alapból nem okoz ilyesmit. Ezt mondjuk könnyű vaktesztelni, két pohár málnaszörp és egy szemkötő. Egyik nap van benne anyag, másik nap nincs. Várom az eredményeket.
2024. jún. 2. 16:05
 5/6 A kérdező kommentje:

Már született egy gyermekünk, ha allergia lenne, akkor szeretkezéskor is lenne tünete, nem?

Lehet ennyire különböző a sperma összetétele esetleg?

Nem cigizik, nem iszik.

2024. jún. 2. 16:08
 6/6 anonim ***** válasza:
86%
Nyilván nem a spermától volt, akkor is előjött volna, ha nem nyeled le. Elrontottad a gyomrod valószínűleg (ehhez nem kell új ételt vagy többet enni mint amit szoktál). Az, hogy utána jött elő, csak véletlen
2024. jún. 2. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!