Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek! Benedvesedtetek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Benedvesedtetek, amikor a kedvenc sztárotok mellé álltatok?

Figyelt kérdés
Pl közös fénykép koncerten stb
2024. jún. 2. 08:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
64%
Ez egy tévhit. Nem nedvesednek be a nők ennyire egyszerűen. Sokszor még szex előtt se elég nedves mikor.izgatva van😆
2024. jún. 2. 08:06
 2/12 A kérdező kommentje:
Hát elég szar már neked akkor. Én akár mikor bugyiba nyúltam, már tocsogtak.
2024. jún. 2. 08:08
 3/12 anonim ***** válasza:
Még sajnos kedvenc sztár mellett nem álltam, de biztos megmozgatna bennem valamit, főleg ha mondjuk meg is érinthetem pl öleléssel és érezhetem az illatát stb.
2024. jún. 2. 08:33
 4/12 anonim ***** válasza:
49%

"Én akár mikor bugyiba nyúltam, már tocsogtak."

Valszeg behugyoztak, megizzadtak, stb.

Ennyi valóban kevés, és az is egyénenként változik, ki mitől indul be.

Ettől nem lesz se szarabb, se jobb.

De ha valakivel össze van szokva az ember, és figyel a másikra, jó esetben tudja, mivel/hogyan lehet elérni.

(A kedvenc sztárhoz meg nem feltétlen vonzódunk szexuálisan...)

2024. jún. 2. 09:02
 5/12 A kérdező kommentje:

"Valszeg behugyoztak, megizzadtak, stb."

?????

Hány éves vagy, hogy ilyen baromságot írsz??😆😆😆

Ez már fáj.

2024. jún. 2. 09:07
 6/12 anonim ***** válasza:
47%

Ha nem érzékeled a cinizmust, az nem az én hibám. Attól, hogy előadod itt a Casanovát, nőként tudom, hogy a bugyiban turkálás, meg az, hogy 5 centire van a másik, az kb lepkefing.

És ezt egy férfi is tudja, ha nem egocentrikus, és kilépett már a kamaszkorból

(Egyébként ha annyira érdekel, gyanítom, hogy több, mint te.)

2024. jún. 2. 09:25
 7/12 anonim ***** válasza:
Bárcsak eljutottam volna odáig
2024. jún. 2. 09:49
 8/12 anonim ***** válasza:
Az én kedvenc sztáromra rendszeresen gondolok maszti közben (szégyen de ez van), plusz sokszor azt álmodom, hogy megdug. Szerintem ha élőben találkoznánk, el is mennék😂 (de amúgy komolyra fordítva a szót, 100% hogy nedves lennék, és nem kicsit)
2024. jún. 2. 12:32
 9/12 anonim ***** válasza:

"Valszeg behugyoztak, megizzadtak, stb."

#4 én pl már attól benedvesedek, ha az arcomat meg a lábamat simogatja és látom a szemében, hogy mit akar. Mire odáig eljutunk, hogy benyúl a bugyimba, már a combom is ragad.

Sőt most hogy így belegondolok, legutóbb csak néztem, ahogy egy nekem tetsző férfi magyarázott valamit egy haverjának, és már ahogy a szája mozgott, attól nedves lettem. És oh boy, nem vagyok ezzel egyedül, egy csomó lánybarátommal ki szoktuk tárgyalni az ilyet, mindegyik pöccre indul.

Szóval nem érzem jogosnak itt a kötözködést, a kérdező 10-ből 8 lánnyal így járt volna, ahogy ő leírta.

2024. jún. 2. 12:39
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem.
2024. jún. 2. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!