Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Olyan csajok akik büszkék a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan csajok akik büszkék a kebleire?Ahogy a természet megajándékozta :)

Figyelt kérdés
Természetes keblek.

2024. jún. 2. 00:24
A kérdező szavazást indított:
Elégedett :kicsi
Elégedett :közepes
Elégedett :Nagy
20 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
Azert a kicsi de elegedett irhatna mert eddig csak elegedetlen kicsi mellu lannyal talalkoztam
2024. jún. 2. 00:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Két csajt se tudtam lebeszélni hogy ne csináltasson szillikon teljesen rendben vannak a mellei!Mind2 kés álla feküdt a 155-160 cm magas és vekony testalkathoz felrakattak két kosárlabdát .Nekik így jó és ezen nem tudsz változtatni !Mai világban akinek nincs két nagy lufija meg feltöltve minden az nem is számít :)
2024. jún. 2. 00:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Pedig a kis mellek is tudnak nagyon szépek lenni
2024. jún. 2. 00:55
 4/5 anonim ***** válasza:
87%
B kosaras és elégedett vagyok vele.
2024. jún. 2. 08:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Azert a kicsi de elegedett irhatna mert eddig csak elegedetlen kicsi mellu lannyal talalkoztam

Nahát milyen meglepő

Talán megvan az oka

2024. jún. 2. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!