Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Le vagyok maradva a Z-generáci...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le vagyok maradva a Z-generációval, mert ha este 10-kor megvolt a csaj, akkor már nem megyek el bulizni?

Figyelt kérdés

Szomszédokat 1 hete lesem, bár a csaj nagyon korrekten lekapcsolta a lámpát, hogy ne lásson be senki, közben nappal láttam szemből a kis melleit, mert a teraszajtónál igazgatta a haját meztelenül kora délután.

Ráadásul a csávó fekete, egyedül él vagy valami fekete haverjával, és a csaj csak hétvégén jön át, valószínű egyetemista, mert már tegnap is itt volt, de egész héten nem.

LEskelődtem volna szex közben, mikor lekapcsolták a lámpát, de 1+ órán keresztül szinte semmi fény, majd fésülködnek és mennek, a tükröt áttették a nappaliból a konyhába (?) és ott készültek, aztán csűsz.

De hova mennek, ha már 10-kor jól érezték magukat? Bulika, ahol a néger további 10 nőre fog ráizgulni, vagy nem, de ha nem, miért nem? Ki ez a nő, és miért pont őt választotta? Hol ismerkedtek meg?

De nem is ez a lényeg. És pláne nem a Z-generáció, ilyenek itt nincsenek, akik ezt megválaszolnák.

Ha megyek boltba és látok egy perzsa nőt, aki nyilván nem arab és nem is muszlim, ezért is jött el onnan és nem hord semmiféle hidzsábot, leszólítom és lekoptat, vagy le se merem szólítani, mert azt hiszem, valójában vallásos, akkor én vagyok a lúzer? És ha a négerek le merik szólítani a fehér nőket, akkor ők a győztesek? Ha én szólítok le néger nőt úgy, ahogy a néger szomszéd a fehér nőt, miért nincs ugyanolyan sikerem? Mégis csak rasszizmus van itt is, csak pozitív, de az jó?

Eközben fehér nőkkel is ismerkedem és az egyik amellett, hogy sokat dolgozik, a barátnőjét pátyolgatja, 700 ezret akar fizetni egy kutyáért, mert az családtag lesz.

Az utolsó kapcsolja le a lámpát, de kérlek titeket, ezeket mentsétek le, írjátok le, és acélszekrényben ássátok a földbe! Mert ha vége az internetnek, az áramnak, 2-5000 év múlva akkor is fognak olvasni, dekódolni az emberek. Mi is megfejtettük az egyiptomi hieroglifákat, tehát fontos lenne, hogy eljusson ez az üzenet is: nem a négert irigyelm, mert nekik se lesz gyerekük! HAnem az egész kialakult helyzetet, a szexanarchiát.

Azt hiszem, ez jó is utolsó kérdésnek. Búcsúzom innen. Soha többé kérdés vagy választ itt. 5 év pont elég volt. csá

2024. jún. 1. 02:17
 1/9 anonim ***** válasza:
16%
Sok nő vágyik makikra, mert nekik állítólag nagy... kondjuk ez embernél is megeshet.
2024. jún. 1. 03:14
 2/9 anonim ***** válasza:
47%

Lehet vallásosak attól hogy idejöttek, ismerek ilyet, itt él de nem szexel amíg nem házas.

De nem is ez a lényeg, hanem idejönnek a gyerekeikkel, akik ugye még növésben vannak ők kifogják nőni a ruhát. Ilyen hidzsábot árusìtó üzleteket meg itthon nem igen láttam. Akkor hogyan öltöznek? Vagy megtendelik online? Ha onkine rendelik meg külföldről, akkor ugyanúgy a magyar áfát kell megfizetniük?

Miért ilyen szar a magyar adórendszer hogy már nem is csak a nagykutyák hanem mindenki aki teheti próbálja valami adóparadicsomba bejelneteni a székhelyét mert annyira szar.

Eközben a forint értéke egyre szarabb, és filippinó vendégmunkások árasszák el az országot.

Akik ráadásul megdugják nőeinket ezért az incelek száma csak nőni fog.

Na ezeket magyarázza el nekem valaki! :D

2024. jún. 1. 03:15
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Te teljesen bolond vagy, kérdező.
2024. jún. 1. 05:40
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincs jobb dolgod mint hogy más emberek magánéletébe turkálj?

A fekete férfiak meg nyilván kapósak főleg ahol kevesen élnek lásd Magyarország vagy Akár Oroszország.

2024. jún. 1. 07:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez a halál kultúrája amiben manapság élünk, egy degenerált létforma. Tönkretesz levegőt, vizet, földet és szétroncsolja az ember belső természetét is.
2024. jún. 1. 07:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Huh, ez most sok volt nekem így korán reggel...
2024. jún. 1. 09:26
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy állat vagy, akinek a legnagyobb élménye, hogy órákig kukkolja a szomszédot, és az a bajod, hogy ő elmegy még este szórakozni…
2024. jún. 1. 09:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Kretén.
2024. jún. 1. 09:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Azt akarod, hogy téged dugjon a maki?
2024. jún. 1. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!