Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Parom lebukott de mindent...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Parom lebukott de mindent tagad, hogy vegyem ra hogy bevalljon mindent?

Figyelt kérdés

Hetvegen tonkre ment a telom es megkaptam az ö regi telojat, azt mondta restelte vihetem. Hat kiderult h csak a beallitasokat allitotta vissza, az adatokat nem.

Beleneztem h van e rajta barmi kozos kep stb es talaltam tobb akt kepet es szex videot amin ö szerepel. A video nevebol kiderult hogy 2023 augusztusaban keszult, abban a 2 hetben amikor edzotaborban volt. A lenyeg hogy lefekudt 2 csavoval es meg van a felvetel , kepek rola. Azt mondja az nem ö, a lany arca nem felismerheto, de en tudom h ö az.

F19

2024. jún. 1. 00:32
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Minek kéne rávenni, hogy bevallja? Ha tudod, hogy ő az akkor dobd ki és ennyi. Azért akit ismersz azt megismered a estéről, mozgását, gesztusait.. Nem kell a duma.
2024. jún. 1. 00:40
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Kamu
2024. jún. 1. 00:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell, hogy bevallja?

Ha ő volt az, és ezt tudod, mindegy hogy ő bevallja-e vagy sem.

Ha nem ő volt az, és te nem hiszel neki, akkor is mindegy hogy "bevallja"-e, vagy sem.

Ha annyira megromlott a bizalom kettőtök között hogy nem hiszed el neki amit mond, akkor szintén mindegy hogy mit vall be és mit nem, mert ez a kapcsolat már rég tönkrement.

Tehát a végén tökmindegy ki mit mond, rajtad áll hogy elfelejted-e az egészet és megy minden tovább mint előtte, vagy szakítasz és úgy lépsz tovább.

2024. jún. 1. 01:15
 4/6 anonim ***** válasza:
78%
Nem kell bevallania. Ki kell vágni, mint macskát szarni. A megcsaláson nincs mit megbocsátani.
2024. jún. 1. 01:19
 5/6 anonim ***** válasza:
83%
mondd meg neki, hogyha engedi seggből szájba akkor elhiszedhogy nem csalt meg. aztán dobd ki ha belemegy ha nem
2024. jún. 1. 02:09
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Kamu! A testéről simán meg kéne ismerd. Vagy a hangjáról.
2024. jún. 1. 04:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!