Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Felsérthette a fogával?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felsérthette a fogával?

Figyelt kérdés
Reggel orál szexelt nekem a barátnőm. Este fürdéskor észre vettem egy kisebb sebet a makk alatti bőrön. Piros, mintha kidörzsöltem volna. Lehet megsértette a fogával vagy mi lehet?
2024. máj. 31. 23:38
 1/7 anonim ***** válasza:
25%
Lehet,tanitsd meg szopni...
2024. jún. 1. 01:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha fogazott, akkor nem fog volt (csak emlekszel ra, hogy fogazott e reggel), de lehet kidorzsolodott, nem volt elegge sikos stb

Nyugodtan beszelj vele, ha rosszul szop, tanitgasd, mondd mi jo, mi rossz. De tanito jelleggel, ne pedig bunkon

2024. jún. 1. 05:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha felsértette a fogával akkor sincs semmi, el fog múlni, nem a világ vége.
2024. jún. 1. 08:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen tudom. Csak még nem volt ilyen. És abban sem vagyok biztos, hogy attól van. Mert akkor nem vettem észre, csak este. Viszont elég hevesen csinálta és ott vékony a bőr.
2024. jún. 1. 09:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Mindenkivel előfordul. El fog múlni.
2024. jún. 1. 09:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Remélem. Köszi a választ!
2024. jún. 1. 10:00
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A csajom szemfogai szó szerint tűhegyesek alul is és felül is. Ha csak egy picit is hozzáér már felsérti a bőrt és ez óhatatlanul is előfordul néha. Soha semmi bajom nem származott belőle, mindig begyógyult magától. Túl van dimenzionálva a dolog, ez is csak ugyanolyan karcolás mint a testen bárhol máshol.
2024. jún. 2. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!