Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezek a dolgok erőszaknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a dolgok erőszaknak számítanak egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Ha olyan dolgokra vesz rá amit nem szeretnék de addig provokál és mondja míg bele megyek.

Ha éjjel arra kelek fel hogy ő seggbe vagy punciba akar dugni holott mondtam hogy nem szeretném.

Ha bármikor le kell szopnom ha akarom ha nem mert sértődés van belőle.

Ha csak olyan dolgokat csinálunk a szexben amit ő szeretne?

Neki mindent meg kell kapnia legyen szó egy kepről videóról videó hivasban levő dolgokról én meg ha akarom ha nem benne kell legyek de ha én kérek valamit amellett elsiklik és én hiába mondom semmit nem kapok cserébe.

2024. máj. 31. 18:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Jogi értelemben maximum a 2. a nemi erőszak, mert a többibe van beleszólásod, nem vagy cselekvőképtelen. Miért vagy vele?
2024. máj. 31. 18:47
 2/17 érdeklődő35 ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen igen. Az éjszakai álmodból felkeltett, de bármi más akaratod elleni szex az.
2024. máj. 31. 18:50
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Erőszaknak nem de kénye kedve szerint használ. Te pedig engeded mert vele vagy. Hagyd el ha ez nem felel meg.
2024. máj. 31. 18:50
 4/17 A kérdező kommentje:

Nem kifejezetten nem erőszakra gondoltam. Csak hogy ezek erőszakos dolgoknak számítanak e egy kapcsolatban. Vagy elfogadott dolgok ezek?

Voltam már több kapcsolatban itt vannak ilyen dolgok először.

Én fogom fel ennyire drasztikusan vagy egy idő után elfogadott dolgok amiket felsoroltam.

2024. máj. 31. 18:51
 5/17 A kérdező kommentje:
* nem kifejezetten nemi erőszakra gondoltam...
2024. máj. 31. 18:52
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha submissive vagy és izgat akkor rendben van.

Ha nem akkor nem normális.

2024. máj. 31. 18:53
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
#4 Nem, nem elfogadott dolgok, nyilván. De ha azok lennének, akkor sem kéne olyan kapcsolatban élned, amiben rosszul érzed magad.
2024. máj. 31. 18:57
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos én is átéltem egy ilyen kapcsolatot, elkell hagyni!
2024. máj. 31. 19:12
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem szakítasz, ha ennyire nem jó vele és nincs tekintettel rád?
2024. máj. 31. 19:43
 10/17 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem nem erőszak mert felnőtt nő letedre vele vagy és azt csinalod amit mond ez a te döntésed, jogodban áll nemet mondani vagy kilépni a kapcsolatból
2024. máj. 31. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!