Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom nem akar gumit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem akar gumit húzni. Azt mondja, hogy majd kihúzza a végén. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2024. máj. 30. 17:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
94%
Ilyenbe ne menj bele. Én sem mentem. 26/N.
2024. máj. 30. 17:59
 2/20 anonim ***** válasza:
93%
Akkor nem engedd meg neki, majd felhúzza az hidd el ha már nem bírja ki
2024. máj. 30. 17:59
 3/20 NemFogodKitalálni ***** válasza:
93%

Te meg mondd meg, hogy nem akarsz gyereket. Vagy gumi, vagy nincs szex. És ha azzal jön, hogy nem élvez beléd, akkor mondok egy példát, amiből én tanultam. Előváladéktól lettem terhes, mivel NEM élvezett belém. Mehettem abortuszra.

27N

2024. máj. 30. 18:05
 4/20 anonim ***** válasza:
33%
Bele ne menj!!! Eleve hitbelileg csúmnya bűnre akar csalni, de hogy még azt is kockáztatja hogy babád lesz? És ha igen akkor elfut a felelősség elől vagy megzatgyilkosságba zavar? Saját kezemmel megtépném ezt az alakot!!! Hol itt a szerelem, a tisztelet???? Le ne feküdj vele, ha meg nem tetszik neki rúgd ki a büdös francba! F
2024. máj. 30. 18:08
 5/20 anonim ***** válasza:
93%
Előváladéktól is lehet várandósságba esni
2024. máj. 30. 18:08
 6/20 anonim ***** válasza:
90%
Bele ne menj! Ha nem tetszik mehet arra amerről jött! Persze kihúzza.
2024. máj. 30. 18:11
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

1. Előváladéktól is lehetsz terhes.

2. Én is kifejezetten tudom kontrollálni, hogy éppen mi történik szex közben, de van olyan hogy annyira felfokozott a hangulat, hogy elveszti a kontrollt az ember.

3. Nem mindig lehet érezni, hogy éppen el fogsz menni. Én például 10 mp-re előre szoktam érezni, hogy na most. Egyszer viszont úgy volt, hogy szinte azonnal éreztem, hogy most eldurranok. Pillanatok alatt hátra ugrottam és kihúztam a farkam, már spricceltem, amikor kint voltam. Nem tudtam biztosra állítani, hogy nem mentem el már benne. Mi úgy voltunk, hogy ha gyerek lesz, akkor megtartjuk. Tartós kapcsolatban csináltunk ilyeneket. Ha semmiképpen sem akarsz gyereket, akkor nem érdemes ilyesmivel játszani.

2024. máj. 30. 18:11
 8/20 anonim ***** válasza:
93%
Végre ennyi jó válasz. És nem ellenségeskedés. Fogadd meg őket. Neki 10 perc. Neked 1 élet.(persze sok jót is ad a pici,de ha még nem akarod akkor van gumi)
2024. máj. 30. 18:19
 9/20 anonim ***** válasza:
89%
Ne menj bele, nem éri meg.
2024. máj. 30. 18:23
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Mondd, hogy te márpedig nem vagy hajlandó gumi nélkül szexelni. Tehát vagy felhúzza, vagy nincs szex.
2024. máj. 30. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!