Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem beszél senki a nagy pénisz hátrányairól?
A nagy pénisznek hátrányai vannak?
Nem is tudtam.
Jó mondjuk nehezen találok fecskét.
Nekem még így gyakoris értékrend szerint is nagy van, de nem érzem hátrányát sem öltözködésben, ugyanis vérpéniszem van kb 10cm lankadtan, sem pedig szexben, ennek meg az az oka hogy pisilésen kívűl másra nem használom :(
De minden további nélkül elhiszem hogy ha húspéniszem lenne és nem 10 hanem max 1-2 centit nőne akkor kényelmetlen lenne hogy ott lóg, meg azt is elhiszem hogy szar szopást kapni, én férfiként nehezen tudom percekig akkorára nyitni a számat amekkorára kéne hogy leszopjam magam.
Nekem 16-18cm között van, vastag is mint állat alig találok olyan gatyát amiben kényelmesen ellenne a kolbi.
Soha sem fájt senkinek sem!!!
Sőt megjegyzést se nagyon kaptam rá.
Análba csak ritkán volt részem, jól le sem szopott soha senki.
De a legrosszabbkor, hogy állandóan össze kell szerencsétlent nyonorítsam, hogy belé férjen a gatyába.
Vér péniszem van pedig...
Most rendelek aliexpresszről olyan alsóbeműt ami direkt nyúlékony kis zsákkal van elől varrás nélkül.
Eddig ennyi hátrányom van belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!