Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kisfarok komplexusban szenvedsz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisfarok komplexusban szenvedsz?

Figyelt kérdés

máj. 28. 11:44
A kérdező szavazást indított:
igen, mert kicsi
nem, mert nagy
nem, pedig kicsi
egyéb (kifejtem)
37 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Egyáltalán nem. Nincs nagy farkam, de teljesen megvagyok vele elégedve. Sok partnerem volt, mindenki meg volt vele elégedve. :)
máj. 28. 11:46
 2/14 anonim ***** válasza:
81%
Sokáig abban szenvedtem, mert azt hittem kicsi, aztán kiderült, hogy pont azért csesztettek a koliban, mert bőven átlag feletti.
máj. 28. 11:46
 3/14 anonim válasza:
71%
Azt hittem kicsi és így talán abban szenvedtem, de igazából ezt tévesen hittem, mert nem is kicsi hanem átlagos, szóval már csak enyhén.
máj. 28. 11:48
 4/14 anonim ***** válasza:
87%

Soha nem szenvedtem kisfarok komplexusban, sőt!

A visszajelzések alapján nagynak gondoltam. Általában 18 centit saccoltak a partnerek.

Aztán már bőven 40 felett lemértem, és kiderült, hogy 16 cm. De ettől sem lett semmilyen komplexusom. 🙃

máj. 28. 12:02
 5/14 anonim ***** válasza:
53%
Én igen, pedig 14-16 cm között van, ami nem olyan kicsi. De én mindenképpen 20 centiset akarnék, nem hiszem el hogy más is tetszhet egy lánynak. Azt gondolom, hogy aki azt mondja hogy a nagyobb nem jobb, az hazudik.
máj. 28. 12:11
 6/14 anonim ***** válasza:
69%
Rosszul gondolod. Nekem kicsit több, mint 15cm, de mindenki meg volt vele elégedve. Nagyon sok orgazmust okozott már 😁 Ráadásul eddig mindenki azt mondta, szép is. Úgyhogy teljesen megvagyok elégedve! :)
máj. 28. 12:15
 7/14 Fulár ***** válasza:
72%

15 centivel áldott meg a jó isten.

A büdös életben nem volt rá panasz.

Egyetlen egyszer történt,hogy nem volt elég semmire sem.De mint kêsöbb kiderült annak a"hölgynek" a bőven átlag feletti sem volt elég mert felpróbálta az egész baráti társaságomat.

máj. 28. 12:59
 8/14 anonim ***** válasza:
79%
Igen, kicsi is és mondták is már rá többen, hogy kicsi és vékony, nem éreznek belőle semmit. Kb 13,5-14,5 cm között ingadozik mereven.
máj. 28. 12:59
 9/14 anonim ***** válasza:
54%

Nem szenvedek,mert jó naggyal áldott meg a sors,valós 18cm,és 5cm vastag.

Volt több partnerem akivel óvatoskodnom kellett,és olyan is,akivel sehogy sem illettünk össze.

máj. 28. 20:55
 10/14 Oldfire ***** válasza:
54%
Nem. Nem szenvedek benne. A csajoknak nem ez a fontos
máj. 29. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!