Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert valtoztatott a stilusan? L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert valtoztatott a stilusan? L

Figyelt kérdés

Van egy pasi akinek mar regota tetszem, de engem sokaig nem erdekelt. Most az elmult 1 honapban elkezdtunk tobbet beszelgetni, megkedveltem, es elkezdtem vonzonak is tartani. Na de a lenyeg, hogy egyre inkabb elkezdett kozonseges bunko lenni, szexrol kapcsolatba tett megjegyzeseket, szerinte vicces volt de mindenki mas szerint bunkosag.

Na mindegy, en azota hatraleptem kettot, kicsit tavolsagtartobb vagyok.

Azt hittem, hogy erre az lesz a reakcioja, hogy nem fogja mar keresni a tarsasagom. De megis keresi, csak sokkal "ovatosabb".

Szerintetek azert, mert meg mindig lat eselyt, hogy "legyen valami" vagy mert kedvel mint embert?

2024. máj. 28. 06:48
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
csak megakar dugni… akinek komolyak a szandekai nem csinal ilyeneket
2024. máj. 28. 07:10
 2/5 anonim ***** válasza:
21%
Hát az olyan nőhöz aki jól láthatóan csak futtat, de nem izgatom egy idő után én is úgy viszonyulok, hogy ha ő így akkor én is így. Vagyis a komoly érdeklődésből átváltok arra, hogy oké, próbálkozok még, de már csak egy dugást ér többet nem. A szexkapcsolatos "poénkodás" utal arra, hogy már csak meg akar dugni, mert ha ilyet dob be már nem tart attól hogy ignorálod. Érzékelte, hogy neked ez sok, most óvatosabb és más irányból próbál a dugásig elvinni. De hogy ebből több nem lesz már arra jó az esély, és ezt nem kizárt hogy a te érdektelenséged vitte ebbe az irányba, nem törvényszerűen a pasi a csak dugást akaró, csak ugye ki mint vet... 34/F
2024. máj. 28. 07:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Szerintem olvasd ujra kettes, amit leirtam, mert nem jott at a sztori ahogy latom.😅
2024. máj. 28. 07:33
 4/5 anonim ***** válasza:

" szerinte vicces volt de mindenki mas szerint bunkosag. "

Ti úgy beszéltek a szexről hogy más is hallja??

2024. máj. 28. 07:45
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

1 hónapot ismerkedett veled finoman, de nem jutott nálad előrébb testiségben.

Erre barátai mondták neki, hogy hülye, hogy így ismerkedett veled, ezzel csak azt érte el, hogy barátzónába került nálad.

Adtak neki (jó) tanácsokat a férfias ismerkedésre, de aki ebben rutintalan, annak az erre váltása eléggé bunkón előadott lehet.

Aztán mondta barátainak, hogy nem vált be ez sem.

Barátai meg mondták, hogy itt a nyár, legyen több nő felé nyitott. Vegye természetesnek, hogy nem pont a neki legjobban tetsző nőknek fog kelleni.

2024. máj. 28. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!