Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok beleférne ez, ha a srác csak barát?
Van egy nagyon jó lánybarátom, nem ismerjük annyira régen egymást de elég jóban vagyunk. Egy ottalvós házibulin egy szobában aludtunk, megbeszéltük előre hogy én a földön. Mégis úgy alakult (kicsit ittasak is voltuni), hogy befeküdtünk egymás mellé, hülyültünk és elkezdtük csikizni egymást. Egy kis idő után a farkamra tévedt a keze, én kicsit zavarba is jöttem, ő viszont egyáltalán nem, elkezdte simizni. Kérdeztem tőle, hogy ez most mégis mi, visszakérdezett, hogy " ne csináljam? Nem tetszik?". Nyilván hagytam hogy csinálja tovább, szép lassan lehúzta a nadrágom és elkezdte verni a farkamat. Ezen felbátorodva elkezdtem simizni a p*nciját, erre ő határozottan elvette onnan a kezem és azt mondta hogy " ezt hagyjuk most". A melleit engedte fogdosni, verte tovább, kis idő múlva elélveztem. Ő ezt egy mosollyal konstatálta és annyit mondott, hogy "tetszett?". Miután rákérdeztem hogy mégis mi volt ez köztünk, azt mondta, hogy "buli van, egy kis hülyülés belefér". Elaludtunk, azóta nem beszéltünk róla. Szerintetek lehet hogy többet szeretne tőlem, vagy le akar velem feküdni?
28F/23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!