Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis péniszű emberek evolúciós szelekciója valóban létezik?
Fogadjuk el elmeletben tenynek azt amit a gyakorin minden nap irnak: az atlag alatti kukival rosszabb a szex. Na de ebben az esetben elobb utobb a nagyokat fogja keresni minel tobb no, es veluk szaporodnak. A penisz merete nagyon nagy esellyel oroklodik, legalabbis egy 20 centisnek semmikepp se lesz 12 centis fia (esetleg 16). Es ebben az esetben idovel a nok is nagobbhoz szoknak es ezzel aranyosan lesz mely a huvely. A kisfarku sracok evezredek mulasaval szepen lassan eltunnek.
Az okorban a kis penisz volt a szep, a nagy undort valtott ki, nyilvan mert ritkabb is volt szoval a folyamat mar elindult es velunk van. Ja es ahogy az azsiaiak egyre tobben bevandorolnak europaba ugy ott is elkezdodik a folyamat sot mar olvastam tobbszor is hogy a kinai nok kozott egyre tobben felvilagosultak hogy a nagyobb az nagyobb elvezetet tud adni.
"A pénisz hossza leginkább attól függ, hogy egy fiatal 12-16 éves kora közt milyen tesztoszteron szintű."
Hát akkot azért a péniszmêret és a tesztoszteron szint közötti korreláció nem lehet valami nagy. Vannak még más dolgok is amit a tesztoszteron szintel szoktak magyarázni de azok sincseneek egyenes arányosságban a dologgal.
Vagy én vagyok az egyetlen aki magas, de keskenyek a vállai? Akinek nagy talpa van, de kicsi tenyere? Akinek magas hangja, ritkás szőrzete van viszont nagy a pénisze? Pedig mindegyikről olvastam már hogy a tesztoszteronszinttől függ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!