Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért hazudnak ha a farokméretről kérdezik őket? Miért kell letagadni hogy nekik 19-20cm az ideális?
Figyelt kérdés
Egy kisfarkú incel voltam.2024. máj. 26. 16:50
21/29 anonim válasza:
mert egy nő ha szerelmes egy férfiba akinek épp kicsi a farka attól még nem hagyja el , még akkor sem ha igazából nem élvezi vele az együttléteket! meg egy nőt másképpen is kilehet elégíteni! egy jó lelkű nő soha nem bántana meg egy férfi a kicsi farka miatt, pláne ha még szereti is a férfit!
22/29 anonim válasza:
Feltéve ha tudja mekkora kell neki.
23/29 anonim válasza:
#21 Ezt ugye te magad sem hiszed el?
24/29 anonim válasza:
Biztos én vagyok tök hülye, de nem vonalzóval szoktam randira menni. Nem a f@sz mérete fontos, hanem a pasi személyisége, ami körülötte van. Már ha nem csak egy dugásra kell. De akkor már inkább a kezem vagy valami játékszer, az legalább biztos siker ;)
25/29 anonim válasza:
mert pár évig megy az úgy, mert ha szerelmes egy nő párévig elviseli még ha tényleg túl kicsi is a pasija mérete, de idővel a hogy pl alább hagy a szerelem, meg azért csak össze gyülemlik egy nőben is a szexuális ki elégületlenség! szóval előbb utóbb …..
26/29 anonim válasza:
#25: erre vannak megfelelő játékszerek, ha a kapcsolat rendben van, csak ezért nem kell szakítást vizionálni... Bár kis farokkal is ki lehet elégíteni a nőt, pusztán a nagyobb méret nem garantálja a jobb szexet.
27/29 anonim válasza:
"Miért kell letagadni hogy nekik 19-20cm az ideális?"
Leírnád őszintén, hogy szerinted kb. hányas IQ kell ahhoz minimum, hogy valaki felfogja, hogy ahogy nem minden erektált pénisz egyforma hosszra és vastagságra, úgy nem minden női hüvely egyforma, ezért komoly eltérések vannak nők között olyan tekintetben, hogy kinek mi az ideális, illetve megfelelő pénisz méret?
28/29 anonim válasza:
25-os akkor a te elmeleted szerint akinek kicsi van az halalra van itelve mindenkeppen. Akkor viszont kikene vizsgalni ezt a biologiai tulajdonsagot evilucios szinten. Ugyanis ha tenyleg hatrany a kicsi meret akkor elobb utobb nem fognak szaporodni es eltunnek.
29/29 anonim válasza:
Abban mi a hazugság, hogy nem mindenkinek a 20-40cm kell?
12cm rel simán ki lehet elégíteni, ahogy az ujaddal is meg lehet oldani, ha az ujjadnál is kisebb van.
Tudod... Vannak prioritások.
Én már ázsia felé is nyitok ismerkedésben, csak leljek rá arra az emberre, akivel sok közös pontunk van és tetszünk egymásnak.
32N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!