Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti lőttétek már magatokat szemen? De kérlek komoly és valós válaszokat adjatok.
Figyelt kérdés
2024. máj. 26. 14:38
2/13 anonim válasza:
Nem.
De izgat, hogy olyan pozícióba élvezzek, hogy a végtermék az arcomra kerüljön. Csak az a "baj", hogy amikor nagyon kanos, kiéhezett vagyok akkor erre meg van a szándékom, de maszti közben elvesztem az érdeklődésem és nem akarom utána a hajamból mosni az ondót. :D
3/13 anonim válasza:
Szemembe nem ment, de az arcomon már landolt, mert épp az ágyban feküdtem és elég magasra ment.
4/13 anonim válasza:
Nekem a párára ment a fejem mellwt el ;)
5/13 anonim válasza:
Arcon igen, mikor éreztem elélvezek direkt az arcom céloztam
6/13 anonim válasza:
Az arcomat már találtam el, de a szememet még nem.
8/13 anonim válasza:
Nekem már többször volt ilyen, ráadásul totál véletlenül, nem izgat az ilyesmi…
9/13 anonim válasza:
Igen. Mikor gyertyaban arcon és szájba lőttem magam:)
10/13 anonim válasza:
Igen, már jó pár alkalommal arocon lőttem magam, mikor a futelban ülve masszírozta a feleségem a prosztatámat. Az első alkolommal a feleségem nem habozott és életünk legjobb gəcis csókolózása lett belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!