Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol vannak a nők?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak a nők?

Figyelt kérdés

Ilyen felnőtt oldalakon azt tapasztalom, hogy alsó hangon 10 az 1-hez a pasi/nő arány. De még az itteni nők nagy része is pasi.

Akkor hol vannak a nők, mert ha élőben beszélgetek nőkkel akkor azt látom, hogy közöttük is van épp elég akinek nincs párkapcsolata és nem fekszik össze bárkivel csak azért mert megtehetné, de így akkor ők hol pótolnak hiányt?

máj. 26. 14:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
29%

Vannak itt csak normálisan kell őket megszólítani és beszélni velük!

Az elmúlt pár hétben négy hölggyel is leveleztem és a kezdeti szűkszavú válaszok után sokkal bőbeszédűbbek lettek.

Intelligencia és tisztelet!

...és előkerülnek!

Csókoltatom önöket hölgyek!😀😀😀😀😘

máj. 26. 15:36
 12/21 anonim ***** válasza:
14%
Persze, hogy vannak(vagyunk) viszont a normális stílus még nem elég. Azt is el kellene fogadni, ha a másik nem ismerkedni jön egy anonim oldalra. Ilyenkor szokott gyorsan megváltozni a “normális stílus” amit többnyire csak magukra erőltetnek a nagyobb siker reményében. Szerintem “ez a vonat elment” ezt már elcsesztétek.
máj. 26. 15:56
 13/21 anonim ***** válasza:
63%
#11 Tapasztalataim szerint az intelligencia és a tisztelet egyenes út a barátzónába.
máj. 26. 16:03
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
A punci köré nőttek.
máj. 26. 16:10
 15/21 anonim ***** válasza:
82%

1 nőre jut 100 vagy 1000 pasi, csak füttyentenie kell és jóval a szintje felett is talál szexpartnert, aki akár még a vacsoráját is fizeti vagy az aktusért is hajlandó lenne neki fizetni… Így nem szorulnak rá, hogy itt 1000 nyomorék közül kikeressék azt az 1 normálisat, aki lehet nem Us létezik.

A puncinál nagyobb hatalom nincs.

máj. 26. 16:14
 16/21 anonim ***** válasza:
53%

#13 Attól függ mit keresel itt. De szerintem ha szexpartnert keresel itt ahhoz is kell tisztelet....

máj. 26. 16:15
 17/21 anonim ***** válasza:
18%

#11.

Vicces, hogy kezded vmi Casanovának hinni magad, amikor férfiakkal írogatsz :D

máj. 26. 16:15
 18/21 anonim ***** válasza:
62%
Nem férfiakkal írogat,csak meg kellene érteni,hogy attól,ha nem küldünk magunkról képet és a ti farokképetek sem érdekel és ismerkedni sem akarunk,hiszen nem ez a célunk itt,attól még nem leszünk "kamus pasik" ahogy azt itt gondolják néhányan.
máj. 26. 16:24
 19/21 anonim ***** válasza:
61%

#18.

Nem a képekről van szó, én sosem kértem senkiről sem fotót és csak akkor küldtem magamról is, ha kifejezetten az volt a beszélgetésünk oka…

De egyszerűen igenis 99.99%-ban kamus pasik azok a nők akikkel itt lehet beszélgetni. Én volt akinek már utána nyomoztam és kiderült hogy pasi. Nagy meglepetés volt mondhatom… De nagyon sokaknak az írásából már eleve látszik.

A női nem nem szorul rá arra, hogy pont a gyakori kérdéseken, arctalan férfiakkal társalogjon.

máj. 26. 16:33
 20/21 anonim ***** válasza:
72%

Az 1 -es válaszolónak és mindazoknak, akik egyetértenek vele! Én is elég sokat voltam a netes párkeresés világában ezért megéltem már néhány trendet és én azt mondom az, amit te leírtál az már egy válasz reakció arra, ami ma történik.

Nekem meggyőződésem az, hogy minden a Szex és New York sorozattal kezdődött! Ott romlott el minden!

Szerintem itt senkinek nem kell bemutatni ezt a sorozatot. Akiknek meg mégis annak elég azt mondanom, hogy négy jómódú barátnőről szól, meg az ő párkeresési mizériáikról, de itt valahogy a férfiak mind idióta pancserek, ezek a nők meg mindent jobban tudnak, és kevés munkával hihetetlenül sikeresek.

Ebben a sorozatban olyan szinten lealázzák az egész férfinemet, hogy az hihetetlen. És azóta is tolják ezt a sorozatot. Valahol valamelyik magyar csatornán ma is lesz egy része ebben biztos vagyok. Sőt még spin-of sorozat is készült belőle. Mert a sorozat készítői rájöttek, hogy a szingliség eszményét hirdetni megéri, és megéri felszítani az ellentétet a két nem közt. És tessék itt az eredménye!

Az első ilyen következmény szerintem az volt, hogy elkezdődött az a trend, hogy 35 év alatt szóba sem álltak már a nők a férfiakkal. Gondoljatok bele! 18-20 éves csaj, és szinte még el sem kezdődött a beszélgetés, de 35 év alatt minden pasinak kuss a neve!

Aztán később már 40-45 év volt a minimális korhatár, ami csak arra volt elég, hogy egyáltalán kinyisd a szád és elkezdődjen valamiféle beszélgetés a női nemmel.

És amíg a Szex és New York szereplői a nők idősebbek és fiatalok személyben példaképpé váltak nézzük meg a másik oldalt! Mi van a férfiakkal? A férfi példaképekkel?

Nincs!

Egész egyszerűen nincsenek a sorozatokban filmekben ma férfi példaképek!

És biztosan most azt kérdezné tőlem az egyik válaszoló, hogy: Miért vagy te ezen kiakadva, hogy nincsenek férfi példaképek a tv -ben? Hát csak azért, mert a mai fiatalok a tévéből tanulnak. Vagyis már legalább 25 éve!

És bizony erre a média szakemberei is rájöttek. Ma már nevet is adnak annak ahogyan a tévén keresztül próbálják formálni a gondolkodásunkat. A két nem hozzáállását egymáshoz!

De mindezt úgy teszik és ez a lényeg, hogy úgy emelik fel a nőket, hogy közben a férfiakat mind lealázzák, vagy már eleve idióta karakterekként vannak megírva!

Tehát összegezve!

Sehol a férfi példakép a tévében, amiből a fiatal fiúk tanulhatnának, minden férfi idiótának van beállítva, és csodálkoztok, hogy ez lett a helyzet? igen! Ez teremtett egy csomó dühös fiatal férfit! Meg egy csomó frusztrált nőt mert a valóság persze nem olyan édes, mint a Szex és New York -ban!

máj. 26. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!