Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan férfi,aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan férfi,aki fiatalként 17-18 évesen szexelt 60 éves nővel?

Figyelt kérdés

#szexelt
2024. máj. 26. 07:53
 1/2 anonim ***** válasza:
69%

19 voltam mikor elmentem dolgozni egy kisvállalkozóhoz. A pali 60 körüli kopasz, pocakos, tipikusan az a fajta aki már csak a lóvét hajtotta, a feleségét hanyagolta. Az asszony akkor volt 56-57 éves. Ő se volt egy nádszál, jó nagy mellű, nagy seggű nő volt, de korához képest egyben volt. Arcra kifejezetten szép volt, gyönyörű szemekkel. A stílusa, dumája laza volt, vagány és fiatalos. Én pedig fiatal voltam, jóképű, sportos és állandó kanos. Volt korombeli barátnőm, de vele sokmindent nem tudtam kipróbálni. Szóval a főnökasszony pont kapóra jött, én is neki... ;)

Rengeteget tanultam tőle, ő csinált belőlem igazi férfit! Megtanított hogy bírjam sokáig és vele dugtam először gumi nélkül. Istennő volt számomra akkoriban.

Imádtuk csinálni egymással. A végén már a főnökömnek is gyanús lett, hogy nagyon jóba vagyunk a nejével. Szerintem sejtette is, hogy van köztünk vmi...

2024. máj. 26. 09:17
 2/2 anonim ***** válasza:

Már huszonéves voltam mikor szexeltem egy 62 éves nővel.

Meglepően jó volt.

2024. máj. 26. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!