Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hány éves kortól gáz, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves kortól gáz, ha egy lány még szűz?

Figyelt kérdés
2024. máj. 25. 18:05
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Miért lenne gáz? Miért kell ennek a szüzesség dolognak ekkora cirkuszt keríteni?
2024. máj. 25. 18:06
 2/9 anonim ***** válasza:
11%
19 tol kb.
2024. máj. 25. 18:12
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Nem gáz.
2024. máj. 25. 18:50
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
Ezt én nem tudom megérteni... Az egy dolog, hogy én soha nem tervezek randizni, pettingelni, szexelni és valakivel együtt megöregedni. De akinek más oka van, és mondhatni a tervei, vagy jobban mondva a vágyai között van, hogy megtörténik majd. Nem értem, miért kellene szégyennek lenni nemtől független, hogy valaki szexelt-e vagy sem. Akár lány, nő, akár fiú, férfi. Szerintem nem szégyen szűznek lenni. Igaz, hogy romantikus érzelmeim nem voltak, nem is ismerkedtem senkivel, de nem kell ahhoz eljutnom addig, hogy tudjam, zömében nem azzal indul az ismerkedés, hogy ,,szűz vagy még?" Ha ketten összejönnek, nem élvezhetik ki együtt rogyásig és hátfájásig az erotika mélységeit?
2024. máj. 25. 18:58
 5/9 anonim ***** válasza:
89%
Nem gáz szerintem, és nincs is korhoz kötve.
2024. máj. 25. 20:11
 6/9 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem egyáltalán nem gáz, de én szűz csajjal nem kezdenék ki...

Nem szeretném én elvenni a szüzességét.

Úgymond nem érzem magam méltónak hozzá.

Nagyon sok nővel voltam már, de egyik sem volt szűz.

Ott nem kell finomkodni, nem kell aggódni ha béna leszek vagy valami mert nem az marad meg a csajban, hogy milyen rossz volt az első.

2024. máj. 25. 20:28
 7/9 anonim ***** válasza:
99
2024. máj. 28. 08:19
 8/9 anonim ***** válasza:
35%

"Ezt én nem tudom megérteni... "

Akkor nőjél fel! Legyen élettapasztalatod! Kérdezz embereket akik megéltek sokmindent amit te még nem vagy nem is tudsz megélni(segítek, mert nincs agyad: a másik oldalt!) akkor talán nem leszel ilyen hülye hogy beleszólsz olyan dolgokba is amihez közöd sincs!

Egy egészséges felnőtt ember rendszeres nemi életet él. A felnőttség határa 18 év. Addigra jusson már el az ember fia/lánya hogy van egy komoly kapcsolata ahol mindent megél ami ezzel jár! Főleg hogy a nők hamarabb is érnek mint a férfiak!

2024. jún. 1. 11:17
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Az baj a szuz lanyal ha nagy farkat kap akkor szerelmes lesz beled egybol és nem tudod levakarni soha ,ha picit akkor meg azon fog rugozni hogy milyen lehet massal es elhagy..
2024. jún. 1. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!