Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tartozik bele az erotikus masszázsba?
Jelentkeztem egy masszőz hirdetésre ahol telefonban csak annyit mondtak,hogy erotikus masszázsról van szó,de szexelni nem kell.Esetleg volt már itt valaki ilyen masszázson.Elmondanátok a tapasztalaitokat?
28 éves nő vagyok.
Ki kell csapnod a kuncsaftoknak, a masszázs teljesen másodlagos. Nem azért megy a vendégek 95%a. Lehet kell csinálnod csúszka masszázst a beolajozott cicijeiddel. Bugyi talán maradhat rajtad, de más nem. Végig meztelen kell lenned.
Valószínű fotót is akarnak majd rólad kirakni a honlapjukra és nem kell orált vállalni (sőt inkább nem is szabad).
Én eddig 6 helyen voltam ilyen masszázson, abból 5 nél volt orál, amit ki is használtam. Persze ezek mind lakásos csajok voltak, szóval a dedikált erotikus masszázsszalonokban lehet, hogy tényleg tilos az orál, olyanban nem voltam.
Lényegében lakásos prostik voltak, akik aktust nem vállaltak, csak szopást, cserébe viszont 1 órában egész korrektül meg is masszíroztak. Árban is kb. prosti árakkal dolgoztak. Ez több mint 10 éves info.
4-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!