Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk!Nektek volt már olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk!Nektek volt már olyan hogy amikor elélveztetek nem volt olyan jó érzés?

Figyelt kérdés
Vagy minden alkalommal nagyon jó?

2024. máj. 24. 13:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindig jó volt
2024. máj. 24. 13:50
 2/13 anonim ***** válasza:
Általában isteni, de volt olyan hogy nem jött az a kitörő gyönyör érzés, ha erre gondolsz. Rossznak nem volt rossz, de inkább semleges volt.
2024. máj. 24. 13:51
 3/13 anonim ***** válasza:
74%
Az élvezés mindig jó, de ettől még előfordult, hogy az adott partnerrel nem volt olyan hű de jó a szex. Olyan ez mint a kaja, jól tudsz lakni rossz kajával is, de mégis jobban esik ami ízletes.
2024. máj. 24. 13:52
 4/13 anonim ***** válasza:
Volt olyan, hogy kevésbé volt jó.
2024. máj. 24. 13:53
 5/13 anonim ***** válasza:
Olyan volt hogy nem volt nagy durranás..
2024. máj. 24. 13:56
 6/13 anonim ***** válasza:
Azt szeretem ha bőven lövell ki a sperma,azok a legjobb élvezések.Van olyan,hogy alig jön valami.
2024. máj. 24. 13:58
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
rossz soha nem volt maga az orgazmus, de előfordult már párszor hogy nagyon nagyon nagyon jó helyett csak ilyen nyehh, érzés volt inkább
2024. máj. 24. 14:37
 8/13 anonim ***** válasza:
Egy alkalommal kísérte egy kicseszett nagy fejfájás azt hittem elájulok. Egyszer volt soha többet, nem is értem azóta sem mi történhetett.
2024. máj. 24. 14:45
 9/13 anonim ***** válasza:
#8 szerintem ez lehetett: [link]
2024. máj. 24. 15:44
 10/13 anonim ***** válasza:

Volt már ilyen. Néha van, hogy az elélvezés pillanatában beugrik egy olyan kép, hogy egyszerűen nem lesz jó érzés.

A másik hibalehetőség, amikor nem a megfelelő pillanatra időzítem az élvezést Ha nem jó pillanatban indul be, akkor annyi.

2024. máj. 24. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!