Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A BDSM domok/dominák szadisták?
Aki a szadista-mazochista vonalat kedveli, feltehetően vonzódik a dologhoz, különben nem csinálná.
De a BDSM-nek több ága/iránya van, nemcsak a pálca és fájdalom létezik.
Nem szeretem a szélsőséges, túl durva dolgokat.
Egy kis szenvedés, kínlódás, perverzió oké, bizonyos határokon belül.
Nem attól vagyok férfi, hogy erősebb vagyok egy nőnél.
Én meg pont nem mint 3as
Nem szerettem sose megalázni a partneremet. Viszont az kimondottan izgatott ha a fájdalma árán juttott el az orgazmushoz.Kiszolgáltam a vágyát az élvezetéhez... akkor én most szadista vagyok?
Pont azért van külön neve a domináns-szubmisszív illetve a szadista-mazochista vonalnak, mert (bár nyilván rengeteg az átfedés,) lényegileg különböznek. Van, aki szeret irányítani, illetve a másiknak alávetni magát. Van, aki szeret fájdalmat okozni, illetve a másiktól azt elfogadni.
De sokan vagy csak ilyenek, vagy csak olyanok. Sőt, én találkoztam pld domináns-mazochista sráccal, aki szerette irányítani, hogy a barátnője milyen fájdalmakat okozzon neki. Tehát a másik vonalon pont az ellenkezője volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!