Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az hogy szopás után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy szopás után kisebesedett a torkom és fáj?

Figyelt kérdés
Először azthittem hogy megfáztam, de megnéztem tükörbe és tiszta sebes. Mikor múlik ez el? Eléggé kellemetlen

2024. máj. 23. 22:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért, de nem a csavónak lenne a dolga, hogy igényes és beteg menetes legyen?

Hat nem igaz nem tudja, hogy elkapott valamit valakitől. Ha meg tudja akkor legyen mar annyi benne, hogy nem adja át mindenkinek…szét tudnám csapni az ilyen fattyúkat!

F

2024. máj. 24. 08:51
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Szexuális úton terjedő betegség. Ne késlekedj, minél hamarabb doki. Elmondod neki, hogy alkalmi orális kényesztetésben volt részed és sebes a torkod és fáj a szád is belül. Háziorvos is tud segíteni, de mehetsz nőgyógyászhoz is . Valószínüleg elküldenek majd nemibeteg gondozóba további vizsgálatokért. Tényleg menj el, ez nem játék!
2024. máj. 24. 09:51
 13/21 mantis religiosa ***** válasza:
100%

[link]

Nem biztos, hogy az utolsótól kaptad el! Mielőbb menj dokihoz!

2024. máj. 24. 10:48
 14/21 Oldfire ***** válasza:
Hát kislány. Nagyon úgy néz ki benyaltál valamit. Azonnal menj orvoshoz. Ész nélkül nem kényeztetünk senkit. Reméljük meg tanultad a leckét.
2024. máj. 24. 12:28
 15/21 A kérdező kommentje:
Huu köszönöm a válaszokat, megyek minél előbb dokihoz…
2024. máj. 24. 12:42
 16/21 anonim válasza:

Ilyenkor nem írja senki, hogy a szex milyen szuper, milyen jó dolog...

Tényleg az, főleg egy jó kis nemi betegséggel.

11-es Egy nő nem lehet nemi beteg? Hallottam már olyat, hogy a férfi egy nőtől kapta el a trippert.

2024. máj. 26. 19:05
 17/21 mantis religiosa ***** válasza:
Na mit mondott az orvos?
2024. máj. 27. 17:13
 18/21 A kérdező kommentje:
Azt mondta az orvos hogy torok gonorrhea… Írt fel gyógyszereket és elvileg egy másfél hét alatt elmúlik.
2024. máj. 30. 23:51
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Basszus de jó hogy ilyen gyorsan elmentél dOkihoz, mert ha ezt sima torokgyulladásként kezelted volna, hosszútávon, komoly szövődményei lettek volna és testszerte. Mielőbbi javulást!
2024. máj. 31. 00:08
 20/21 mantis religiosa ***** válasza:
100%
Jobbulást!
2024. máj. 31. 04:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!