Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gáz ez, ha kiderül?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ez, ha kiderül?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok.

Eddig 1 partnerem volt, vele vesztettem el a szüzességemet is, 3 hónapja szakitottunk.

Hétvége házibuliban elvitt a hangulat és 3 csoporttársammal is lefeküdtem,pontosabban ez egy négyes szex volt.

Maga a dolog jó volt, nem voltak erőszakosak, el is élveztem legalább 5x.

A baj ott kezdődik,hogy annyi sperma került rám hogy a végén törölközővel töröltem le, és valószínűleg a punciba is beletörölhettem. Maga a szex óvszerrel történt.

Mennyire gáz ez igy külső szemlélőként?

2024. máj. 23. 16:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
84%

Egy esemény utáni tabletta ajánlott.

Etológus szemével szexre éhes ember nőstény kicsit habzsolta csak az élvezeteket, de pszichológus megállapítaná, hogy személyiségzavarod van, szociológus meg azt hogy deviáns személyiség vagy.

2024. máj. 23. 17:16
 12/24 anonim ***** válasza:
73%
3-an dugtak?
2024. máj. 23. 17:29
 13/24 anonim ***** válasza:
74%
Szeretsz b.szni. Mi a kérdés?
2024. máj. 23. 17:31
 14/24 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem nem gáz. Már ha nem terjed el rólad hogy ribi vagy. Ha igen akkor kicsit ciki :D de am később jó lesz visszagondolni rá hogy "azért csak sikerült élnem is"

Én a nappali Balcsis szexre gondolok így, 10 méterre uszkáltak tőlünk sokan strandoltak

2024. máj. 23. 17:58
 15/24 anonim ***** válasza:
45%

Külső szemlélőként valószínüleg mikor végeztek, én következtem volna. :D

Szedj tabit, és akkor mehet minden bele, na annál nincs izgatóbb. :)

2024. máj. 23. 18:35
 16/24 anonim ***** válasza:
67%

Ha nem belülre törölted a méhszájadig felnyomva akkor nem leszel terhes akkor sem ha egy vödör g.cit rádöntenek. A spermiumsejt nem alattomos hosszútávkúszó, hogy kívülről felmásszon, végig nem túl kedvező ph-jú hüvelyen.

Amúgy meg idióta vagy csillagom, hogy ismerősökkel többesezel. Mintha kiírtad volna élőben az iskola faliújságjára, merthogy másnapra már mindenki tudni fogja 😂

2024. máj. 23. 18:45
 17/24 Noren1989 ***** válasza:
67%
#16, pssz, de lehet terhes 🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫😶😶😶
2024. máj. 23. 19:32
 18/24 anonim ***** válasza:
35%
#17 a tudomány jelenlegi állása szerint nem, ha kívülről feljut egy spermiumsejt végigkúszva a hüvelyen, meg még onnan is tovább a méhen át a petesejtig - na abból egy Superman lesz mert már spermakorában is az volt 😂
2024. máj. 23. 19:37
 19/24 anonim ***** válasza:
69%
Ha amiatt aggódsz hogy teherbe eshetsz, erre elég kicsi az esély. A sperma elpusztul hamar a levegőn, és a vízben is. A természet meg elég vicces, mert a hüvelyedben is savas kémhatás uralkodik, ahogy azt már korábban valaki említette is, azért hogy a baktériumoknak és egyebek el ne legyen sok esélye túl élni, így a spermák is elpusztulnak. Szóval ha még be is jutott valamennyi a törölközővel, nem vagy nagy veszélyben ha mindenki gumit használt. Ha gumi nélkül történik a behatolás, minden egyéb védekezés nélkül is, és beléd élvez valaki, az a necces. Remélem tudtam segíteni, jó kis party lehetett☺️.
2024. máj. 23. 20:20
 20/24 anonim ***** válasza:
35%
Lol
2024. máj. 24. 00:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!