Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A legjobb barátnőm beavatott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátnőm beavatott a legbensőségesebb titkába, amióta ezt megtudtam mindig ezen agyalok és ki szeretném próbálni, de félek hogy a párom nem elég nyitott?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm több évvel idősebb nálam 38 éves, házas. 1 gyerek. Mi párommal már 6 éve együtt vagyunk (28 és 26) és beszélgettünk ki-hogyan tartja fent az érdeklődést, tüzet. Elmesélte, hogy nekik 1 éve házibarátjuk van, egy plusz pasi aki eljár hozzájuk havonta 2-3x. Beavatott a mocskos részletekben és én is alaposan kifaggtam mert nagyon izgalmas volt hallgatni.

Azóta mintha kicseréltek volna, folyton ezen agyalok, be vagyok indulva...

Nagyon szeretném kipróbálni én is de tudom hogy a párom nem lenne nyitott. Hogyan tudnám elfelejteni ezt? idővel ugye el fogom felejteni és nem fog érdekelni? még sosem volt ilyen velem.

Köszi.

2024. máj. 23. 14:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem fogod tudni elfelejteni... ismered a mondást: félig üres pohárba könnyen beletalál a víz... Na a te szexualitásod félig üres, ezért izgat ennyire a gondolata.

A kérdés csak az, hogy a többes izgat, vagy az hogy a párod mellett/helyett mással kefélj - mert teljesen más akkor a probléma kezelésének a lehetősége.

2024. máj. 23. 18:52
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Apro lépésekkel probáld rávenni a párodat, hogy nyissatok a többes felé.
2024. máj. 23. 19:08
 13/13 anonim ***** válasza:
Tudtál beszélni pároddal róla?
szept. 6. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!