Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legizgalmasabb élmény amikor látta idegen nő a péniszedet?
Nálam : merev voltam piszoárnál és a takarítónő is benn volt, felmosott ott, én még húzgáltam is rajta párat hogy még keményebb/nagyobb legyen.
Tetszett neki, mosolygott, én huszonéves srác voltam akkor még, ő 40+ legalább. 20 centis, vastag egyébként.
Fociztam falusi csapatban,aztán megsérültem le kellett jönnöm.Fájt a lábam nagyon elbicegtem a öltözőig,ugye meztelenre vetkőztem,zuhany.Nem voltak válaszfalak aki belépett látott mindent.Két lány akiket ismertem,jöttek vízért kupával én meg ott egy szál semmiben.Elnevették magukat,mondtam nekik,hogy gyertek csak ,addig elfordultam.
Sorozáson a másik,orvosi vizsgálat meztelenre kellett vetkőzni,volt fiatal katonaorvosnő is,meg fiatal lányok tiszthelyettesek,ők nem voltak bent ,de amíg kint várakoztunk ők láthattak mindent.Ment is a poénkodás,voltunk minimum egyszerre ötvenen pucéran.Nem vagyok szégyenlős ,de azért fura volt.
Urulógus vizsgálta ultrahanggal a heréket.
Műtét utáni katéterezés.
Házibuliban vetkőzős póker. 3 csaj rávett, hogy játsszak velük. Sejtettem h valami trükk lesz de túl jó csajok voltak ahhoz h nemet mondjak. Ha elkönyvelnek gyávának, az még rosszabb, akkor esélyem sincs náluk.
Természetesen összejátszottak. Ki is estem hamar, ők még topban és nadrágban voltak, mert természetesen volt még a melltartójuk felett plusz egy top..
Nem az volt gáz h meglátták a farkamat hanem hogy még kb fél óráig úgy kellett ülnöm miközben cikiztek és röhögtek rajtam. Bár egy külön szobában voltunk, egyre többen odagyűltek, persze azok között is voltak lányok.
Mikor már csak melltartó volt rajtuk, kitalálták h vége a játéknak. ELkezdtem kiabálni h ez nem ér, csalás, erre csak kiröhögtek és faképnél hagytak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!