Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nőknek hány éves kortól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek hány éves kortól kezd csökkeni a szexuális vágya ?

Figyelt kérdés
Mivel a párom hamarosan 40 éves és nagyobb a szexuális vágya mint 20 évesen. Ezért aggódok mert az én vágyam viszont csökkent és nem tudom meddig fogom vele bírni az iramot. Félek hogy nehogy el menjen más férfival szexelni .Hány éves korig igénylik ennyire a szexet ?

máj. 23. 09:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
19. Nem irigykedni kell, hogy valakinek osszejott a normális szexualitással rendelkező nő, hanem tenni ezért. :)
máj. 23. 11:31
 12/19 A kérdező kommentje:
Megnyugtattatok rendesen. Kötsem fel a gatyámat mert az asszony le tépi rólam.
máj. 23. 11:35
 13/19 anonim ***** válasza:
Úgy valahogy igen :D
máj. 23. 11:37
 14/19 anonim ***** válasza:
22%
A feleségem irányában csökkent, de képes lennék új nővel lényegesen többre is. F 52
máj. 23. 12:12
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
14. Talán a kapcsolatot kell helyrehozni, nem félrebszni:)
máj. 23. 12:53
 16/19 Senior Séf ***** válasza:
100%

Tudni kell, kérdező, hogy a mai táplálkozás, meg a boltok polcain található élelmiszernek látszó tárgyak nagyon nem barátai a férfierőnek. Erre még rátesz egy lapáttal az állandó stressz, amit a bélrendszeri diszfunkció okoz... Mondjuk, ez életmód- és étrendváltással orvosolható.

Ami a kérdést illeti, nincs egyetemes válasz. Elvileg az 50-es éveikben köszönt be a menopauza, ami nagy libidógyilkos.

máj. 24. 17:44
 17/19 anonim ***** válasza:
49%

16. Itt inkább az a probléma hogy sok hormon problémát okoz.

Nálam is van, de a libidómatnem öli. Fájdalmakat okoz, az tény.

24/N

máj. 24. 18:18
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

48 vagyok, a csajom 50. Toppon vagyunk, sportolunk és viszonylag egészségesen étkezünk.

Alkoholt fogyasztunk módjával, ő titokban cigizik.

Férfiaknál a sport és a jó táplálkozás fontos. Merevedési nehézségnél érdemes koleszterint nézetni, meg ultrahangos vizsgálatot, hogy kiderüljön a progresszív meszesedés.

Urológus tudja majd. Ugye 40 felett jártok évente szűrésre?!!!

máj. 24. 18:27
 19/19 anonim ***** válasza:
50%
az én feleségem már igényli 3 éve 49 most, modjuk előtte sem volt valami lepedővirtuóz. sajnos simán elvan szex nélkül.
máj. 26. 14:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!