Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Lányok, szoktatok otthon meztelenül lenni egész nap?
Azér egy boxert felveszek
Anyám előtt nem akarok egy szál farokba lenni
18/f
Ha egyedül vagyok itthon, akkor szoktam meztelenkedni.
Aludni viszont nem annyira tudok jól meztelenül. Nem tudom miért, de nem pihentető az alvás, ha nincs rajtam az alsógatya. Ha meztelenül alszok, akkor mindenfélét álmodok, forgolódok, mindig pisilnem kell, szóval nem az igazi. De lehet, hogy ha megszoknám, akkor nem lenne gond.
Home office-ban dolgozom, így ha nem kell mennem sehova, és elég meleg van, előfordul, hogy egész nap meztelen vagyok.
(Hetero férfi vagyok, férfiaktól nem kérek privátot, nőktől meg úgysem kapok.)
Fürdés előtt/után szoktam meztelenül jönni/menni,de egésznap nem vagyok pucér,ha nagyon meleg is van egy bugyi és egy top van rajtam.Ha csak anyuval vagyunk itthon ketten,akkor csak egy bugyi.
17/L
Egésznap nem,de mondjuk a fürdő és a szobám közti távot simán megteszem,akár akkor is,ha lát anyukám,vagy hugom is(13).
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!