Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as pasiként nem gáz, ha van egy kis pocak?
Úristen....
Miért élünk egy olyan világban ahol egyre jobban a kinézet számít vagy is a modell alkatra gondolok itt:(
Én is előre tudom akkor hogy soha nem lesz párom 18 éves fiú vagyok nem olyan durva pocakkal inkább rajtam mindenhol van egy kicsi és a combomon látszik leginkább,de én szeretek kicsit kövér lenni mármint tudom ez még nem lenne az de vannak a fitness guruk akik szerint felmegy 3 kg az már kövér....
És én sem 110 kg vagyok hanem 75 kg vagyok a 176 centimhez kb.
Szóval kérdező ha te is szereted hogy egy kevés kis felesleg van rajtad vagy nem tudom hogyan nevezzem akkor az nem gáz szerintem mert én is csak így tudok élni:)
Köszi a válaszokat!
Csak a félreértés elkerülése végett nekem a teltebb alkatú nők ugyanúgy bejönnek, nem ez a fő szempont úgysem a párkeresésben. Nyilván az ember ne várjon el olyat, amit önmaga nem képes nyújtani a partnerének, ezt én is osztom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!