Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire gáz ha 50 éves férfi vagyok és a munkahelyen azzal gúnyolnak, hogy szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Nem vagyok szűz. 43 nővel szexeltem már. Csendes vagyok és introvertált. Valószínűleg ez az oka.máj. 21. 21:57
1/8 anonim válasza:
Ha szűz lennél se hiszem hogy egyrészt gáz, másrészt hogy bármi közük van hozzá. De elvégre felnőtt férfi vagy, megoldod.
4/8 anonim válasza:
Ha szűz lennél se lenne gáz, de szerintem ők sem gondolják ezt véresen komolyan. Csak rájátszanak és kifiguráznak egy népszerü sztereotípiát amibe a viselkedésed alapján beleillesz, a poén kedvéért. Az is ilyen népszerü poén/sztereotípia hogy minden programozó és informatikus szűz kocka, ami nyílván nem igaz, de ettől független sokan szeretnek ezen viccelődni, nem rossz szándékból csak mert poénosnak találják.
5/8 anonim válasza:
Mi közük hozzá ? És ha az volnál is honnan tudnák ?
6/8 anonim válasza:
43? Ilyen pontosan emlekszel mindegyikre?
7/8 anonim válasza:
Itt az ideje fűzögetni néhány kolléganőt, olyan irigyek lesznek, mint az állat .. Csak az én véleményem. Ha csak szexuális megjegyzéseket teszel, azzal már úgy fest, hogy nyitott vagy, ergo nem vagy szűz...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!