Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Úgy érzem rosszul bánt velem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem rosszul bánt velem a genetika mert csak 14cm-s farkam lett. Egyetértetek? Akiknek hasonló méretük azok hogy tudják elfogadni magukat?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok és még szűz.
máj. 21. 16:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nem a farokméret vagy a pénz számít, hanem hogy felálljon és helyes legyél. Hatalmas mérettel nem mész semmire, ha impotens vagy. Pénz és férfiszépség pedig kiváltja egymást, elég ha csak az egyik megvan. Legyél szép, vagy pénzed legyen, ennyi.
máj. 29. 08:22
 22/23 anonim ***** válasza:
Nekem meg hozza felfele görbül is, olyan 14-15 centi körül (ha hatulrol merem) Én is voltam sokszor ilyen gondolkodas modban, s szalasztottam el komolyabb ismerkedest, egy igazi főnyereménnyel… Ma már nagyon hülyének tartom magam, hogy nem jöttem vele össze, s mivel feltehetően még szűz is volt, az első f@sz lett volna, amit lát, nem lett volna kisebb a megszokottnal erzete…
máj. 29. 09:42
 23/23 anonim ***** válasza:
Csapd őssze két féltéglával.
jún. 4. 05:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!