Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőmmel először engedi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmmel először engedi meg popsiba, mire figyeljek?

Figyelt kérdés
Milyen érzés lesz, és hogyan csináljuk, hogy jó legyen?

2024. máj. 20. 21:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
70%

10

Te tudod, hogy szeretnél-e egy nehezen kikezelhető, és elég komoly fájdalommal járó prosztatagyulladást megkockáztatni.

2024. máj. 20. 22:58
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Húzz óvszert!
2024. máj. 20. 23:56
 13/23 anonim ***** válasza:
2024. máj. 21. 00:24
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Arra készülj fel, hogy ha neki nem esik jól, fájdalmas, vagy csak megijed, akkor bizony abba kell hagyni, de rögtön. Türelem és óvatosság!
2024. máj. 21. 00:28
 15/23 anonim ***** válasza:
85%

Gondolom, azzal tisztában vagy, hogy egészséges, normális bélflórával rendelkező ember székletében is hemzsegnek a baktériumok, pl. az E.coli és társai.

Akár milyen gondosan előkészül a partnered beöntéssel, óvszer nélküli anális szexnél elkerülhetetlen, hogy a húgycsövedbe baktériumok kerüljenek, amik aztán gyulladást tudnak okozni, és feljebb tudnak vándorolni, akár a prosztatáig, ott is makacs gyulladást okozva, ami antibiotikummal nehezebben kezelhető, mint egy sima húgyúti fertőzés.

[link]

2024. máj. 21. 00:34
 16/23 anonim ***** válasza:
43%
Vigyázz a Nutellára, nehogy kárba vesszen.
2024. máj. 21. 06:04
 17/23 anonim ***** válasza:
61%

A kockázat benne van a fertőzésnek. Én szinte mindig gumi nélkü, csináltam. Már csak azért is, mert punciban nem volt szabad, de itt nem volt tétje. Nem kaptam még semmilyen fertőzést.

Van egy ilyen vélemény, hogy amikor elmész, ugye akkor a sperma is kifelé jön, tehát, ami bekerült, kimossa, meg ha utána elmész pisilni, az is kifelé mos. Én eddig ezt követtem, mindig bevált. Persze, lehet, hogy csak szerencsém volt.

2024. máj. 21. 12:07
 18/23 anonim ***** válasza:
32%
Pisilj utána, az kimossa a húgycsövet.
2024. máj. 22. 07:11
 19/23 anonim ***** válasza:
82%

Ha az 1#-esre hallgatsz és nyelvvel próbálod tágítani akkor ott nem lesz análszex mert fájni fog neki.

Bár ki tudja milyen nyelve van a csávónak..😂😂

Nyugodtan nyald ki, de utána sok síkosítóval és lassan, fokozatosan 1 ujj, utána 2 ujj és ha már könnyen megy jöhet a farok. De az is szinte mm-ről mm-re. Aztán ha már nem kellemetlen neki akkor nyomhatod rendesen.

2024. máj. 22. 07:12
 20/23 anonim ***** válasza:
35%
#19 Magad sem hiszed el milyen hülyeséget írtál.Ha nyelvel tágítja ki.Mitől fájna az ember?Puhább mint az újjad.Óvatosan betolja a nyelvét lassan,a puha nyálas nyelvtől szépen kitágul.Látszik nem csináltál még ilyet h.lyegyerek.Repül a tockos..paff..Bólintsd le az asztalt.
2024. máj. 22. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!