Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten tényleg kitakarították az örömlányokat, már nincsenek lányok a Szabadkai úton, a Gubacsi úton, a szemét égetőnél?
A Gubacsi út, meg a szabadkai út az ugyanaz. Ott van egymás mellett, a Gubacsi a Lidl, a szabadkai meg a parkoló után a túloldalon.
Az a szőke öreg motoros ott szokott lenni, ha esső esik, ha hó, vagy ha éppen 40 fok van akkor is.
Komolyan rózsaszín ernyővel még a legdurvább viharban is kint van… A mi nap is láttam.
Más lányokat már régen láttam, de egy éve kb. egy hűvös estén volt ott vagy 4-5 kifejezetten fiatal lány is. Amúgy meg nem szoktam figyelni…
A szabadkai az egyetlen türelmi zóna, azt nem hiszem hogy “ki takarítják” a többi helyen idáig is szólhatott a rendőr…
"A szabadkai az egyetlen türelmi zóna, azt nem hiszem hogy “ki takarítják” a többi helyen idáig is szólhatott a rendőr…"
A szemétégető az egyetlen türelmi zóna..
Nem takarítottak ki semmit, ugyanúgy ott állnak ahol eddig. A k.rvák nem a jogszabályokat nézik, a rendőrségnek meg kisebb gondja is nagyobb, mintsem a k.rvákat "takarítgassa" (békén hagyják őket amíg nem történik ezzel összefüggő bűncselekmény - akkor utána rájuk szállnak, hogy megtanulják, markecolás, rablás nuku mert árt az üzletnek).
Oda állnak a prostik ahol igény van rájuk, ahol van átmenő forgalom és le tudják őket szólítani a kuncsaftok. Ha valahol már kevesebb áll az ezért van - mert ott csökkent az átmenő forgalom.
#6 a Hősök terén nem fognak ácsorogni, mert onnan a turisták miatt elhajtják őket a rendőrök. Olyan helyen állnak ahol azért meg lehet találni, de nincsenek annyira nagyon szem előtt.
#7 a szabadkain, égetőnél már senki sem jár éjfél körül kocsival, ezért zárják be a "boltot" - mert nincs vevő. A belvárosban viszont még van mozgás. Pont olyan mint a kint lévő nagyáruházak - nem éri meg nyitva tartani, a belvárosi nonstopot viszont igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!