Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy ferfi elottem flortol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy ferfi elottem flortol mas novel is, akkor nem kedvel igazan/nem vesz komolyan?

Figyelt kérdés
2024. máj. 20. 10:06
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
Ezt nem lehet tudni. Csináltam én már ilyet, hogy felkeltsem a másik nő érdeklődését.
2024. máj. 20. 10:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem hinnem, hogy ez allna a hatterben😅
2024. máj. 20. 10:15
 3/8 anonim ***** válasza:
41%
#1, Én meg lefeküdtem egy pasival, hogy féltékennyé tegyelek, rendben van?
2024. máj. 20. 10:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, akkor el is döntötted, megadtad magadnak a választ!
2024. máj. 20. 10:17
 5/8 anonim ***** válasza:
41%
Jártok, randiztatok már?
2024. máj. 20. 10:20
 6/8 A kérdező kommentje:

5

Nem, de tudja hogy tetszik nekem es kezdem megkedvelni.

2024. máj. 20. 10:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha akarod hogy randira hívjon mondd neki, hogy “Jól éreztem magam!”
2024. máj. 20. 11:40
 8/8 BohócKolbász ***** válasza:
100%
Szerintem az áll a háttérben hogy ő még nem érzi komolynak a dolgot. Addig amíg nincs számára tét, míg csak bókolás, flört van, addig szívesen ismerkedik más nőkkel. Ez igaz rád is. Ha már találkozgattok, ha már történt fizikai kontaktus, onnantól már joggal élhetsz a gyanúval hogy csak szédít téged. Bár férfiként én már most erre gyanakszom. Szóval járj nyitott szemmel, és merj tőle kérdezni. 😊
2024. máj. 20. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!