Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől lehetek terhes, ha gumi nélkül csak berakja a farkát belém?
1-2 mozdulat és kiveszi…de még nem a megszakításos verzió.
Kiváncsi vagyok milyen érzés, hogy a férfiasságát belém teszi gumi nélkül.
7# Ha most akarja kipróbálni milyen gumi nélkül, akkor gondolom fiatalok. Tapasztalatlanok. Ne biztassuk már a védekezés nélküli szexre. A pharmatex és hasonlók, nem biztonságos védekezés, ezt bármelyik nőgyógyász is megmondja. Gondolom nem akarnak még gyereket, azért is védekeznek. A baj meg fél perc alatt megtörténik..
Meg a pasikat ismerve, sokkal jobb ám gumi nélkül, ha egyszer megengedi, később mindig ezt akarná. És ha elsőre nem, majd meglesz sokadjára a baj.
Én védekezés nélkül, csak akkor ajánlom ha már felnőttek vagytok, és nem gond ha becsúszik a baba.
11# köszönöm a tanácsokat.
21 és 25 évesek vagyunk, azért tényleg nem szeretnénk babàt, egyetem mellett nehéz lenne felnevelni.
Ha meg még suliba jártok, főleg nem érdemes ezt bekockáztatni.
Majd később, ha már lesznek ilyen tervek, elhagyjátok a gumit. És még csak annyit, hogy azt mindig tartsd szem előtt, ha teherbe esel annak a következményeit te mint nő fogod viselni, akár meg tartanátok a babát, akár nem.
Ha sűrűn szexeltek, akkor lehet érdemes volna fogamzásgátlót szedned, ha veled minden rendben van. Olcsóbban jöttök ki, mint gumival, a pasid is beleszállhat a fizetésébe és akkor nincs felesleges para q terhességtől sem.
Amúgy nagyon jó lesz neked is gumi nélkül.
"Ha sűrűn szexeltek, akkor lehet érdemes volna fogamzásgátlót szedned, ha veled minden rendben van. "
Hogy aztán meg ne legyen?
Gyakorlatban meg kb nem vizsgálnak senkit, felírják, azt jól van.
(Tudom.)
Nem csak a meddőség a gond.
A fogamzásgátló sok esetben libidógyilkos, és egyéb kellemetlenségekkel is jár.
Akinek kényelmes úgy szexelni, hogy nem is kívánja, szedegesse csak...
Nekem 1 hónap elég volt ahhoz, hogy soha többet. (A dokit nem különösképpen izgatta a családi trombózisos anamnézis.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!