Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ettől lehetek terhes, ha gumi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől lehetek terhes, ha gumi nélkül csak berakja a farkát belém?

Figyelt kérdés

1-2 mozdulat és kiveszi…de még nem a megszakításos verzió.

Kiváncsi vagyok milyen érzés, hogy a férfiasságát belém teszi gumi nélkül.

máj. 19. 23:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%

7# Ha most akarja kipróbálni milyen gumi nélkül, akkor gondolom fiatalok. Tapasztalatlanok. Ne biztassuk már a védekezés nélküli szexre. A pharmatex és hasonlók, nem biztonságos védekezés, ezt bármelyik nőgyógyász is megmondja. Gondolom nem akarnak még gyereket, azért is védekeznek. A baj meg fél perc alatt megtörténik..

Meg a pasikat ismerve, sokkal jobb ám gumi nélkül, ha egyszer megengedi, később mindig ezt akarná. És ha elsőre nem, majd meglesz sokadjára a baj.

Én védekezés nélkül, csak akkor ajánlom ha már felnőttek vagytok, és nem gond ha becsúszik a baba.

máj. 20. 13:35
 12/18 A kérdező kommentje:

11# köszönöm a tanácsokat.

21 és 25 évesek vagyunk, azért tényleg nem szeretnénk babàt, egyetem mellett nehéz lenne felnevelni.

máj. 20. 14:05
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha meg még suliba jártok, főleg nem érdemes ezt bekockáztatni.

Majd később, ha már lesznek ilyen tervek, elhagyjátok a gumit. És még csak annyit, hogy azt mindig tartsd szem előtt, ha teherbe esel annak a következményeit te mint nő fogod viselni, akár meg tartanátok a babát, akár nem.

máj. 20. 15:39
 14/18 anonim ***** válasza:
65%

Ha sűrűn szexeltek, akkor lehet érdemes volna fogamzásgátlót szedned, ha veled minden rendben van. Olcsóbban jöttök ki, mint gumival, a pasid is beleszállhat a fizetésébe és akkor nincs felesleges para q terhességtől sem.

Amúgy nagyon jó lesz neked is gumi nélkül.

máj. 21. 07:59
 15/18 anonim ***** válasza:
66%

"Ha sűrűn szexeltek, akkor lehet érdemes volna fogamzásgátlót szedned, ha veled minden rendben van. "

Hogy aztán meg ne legyen?

máj. 21. 08:30
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
15-ös erre vannak a vizsgálatok, normális nőgyógyász nem ír fel trombózis hajlamra fogamzásgátlót. És ettől még senki sem lett meddő...
máj. 21. 09:14
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorlatban meg kb nem vizsgálnak senkit, felírják, azt jól van.

(Tudom.)

Nem csak a meddőség a gond.

A fogamzásgátló sok esetben libidógyilkos, és egyéb kellemetlenségekkel is jár.

Akinek kényelmes úgy szexelni, hogy nem is kívánja, szedegesse csak...

Nekem 1 hónap elég volt ahhoz, hogy soha többet. (A dokit nem különösképpen izgatta a családi trombózisos anamnézis.)

máj. 21. 09:23
 18/18 anonim ***** válasza:
52%
Bátyámnak is mindig megengedtem és nem volt gond belőle..2-3 lökés és kivette..N
máj. 21. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!