Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan késlelteted az ejakulációdat?
Figyelt kérdés
Vagyis hogyan nyújtod el az együttlétet?2024. máj. 19. 19:55
1/7 Nemtomfantom válasza:
Felültetem bármelyik vonatra itthon, azok mindig késnek😆 Viccet félre téve, ha nem ilyen derült égből villámcsapás jelleggel jön az orgazmus, akkor amikor már érzem, hogy nagyon kezd közel lenni az "innen nincs visszaút" pont, akkor befejezem, amíg le nem apad kicsit a túlfűtöttség, addig csinálok mást a partneren, vagy nagyon ritkán száraz orgazmusom lesz, aztán folytatom onnan tovább a dolgot.
2/7 anonim válasza:
Ilyenkor 3 dologra gondolok: Soros, brüsszel, migráció. De utána van hogy el sem tudok menni.
3/7 anonim válasza:
Késői magömlésem van, szóval ez nálam gyárilag ilyen
4/7 anonim válasza:
Sehogy, nincs működőképes megoldás erre (10+ éve rajta vagyok a témán). A leghatekonyabb nyilván a kis szünet, folytatás, szünet, közben ujjazás nyalás, de ahogy megint bedugom, nekem olyan érzés, mintha ugyanonnan folytatnám, és úgy érzem, mindjárt elélvezek.
5/7 Hussaro Hungaricus válasza:
Én közben számolni szoktam. Különböző feladványokon töröm a fejem, ez némileg segít. Vagy bármire koncentrálok közben, pl. hogy neki még jobb legyen, milyen hangok vannak éppen stb. ha erősen agyalok ilyeneken, működik. De ami fontos, ez fejben dől el! Valami meditációs gyakorlat, gondolatok megregulázása, érzelmek irányítása segít.
6/7 anonim válasza:
Adóbevallásra rá kell ülni, azon képtelenség elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!