Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a szex ha menstruál a csaj? Lehet ugyanolyan jo? Fiuk es csajok is irjatok legyszi.
Erre is azt tudjuk írni hogy mindenkinél más és máshogy viszonyul hozzá mindenki.
VAn aki írtózik tőle és van akit nem zavar.
AZ első két nap nálunk is erősebb és olyankor semmi de a 3. nap már a csiklót nyalizni szoktam.
Dugni mi nem szoktunk olyankor, de csak mert így alakult és egyikünk se akarta azt.
Én a lehető legrosszabbul vagyok mensikor, fáj mindenem, hőemelkedésem/olykor lázam, hányingerem van, nem bírom a fényt, hullámokban iszonyú görcsös fájásaim vannak, erősen és sokáig vérzek, ami miatt egész nap alszok.
Viszont valamiért még akkor is kívánom a szexet😂 persze nem a legjobb, legtöbbször ilyen sírós "ugye szeretsz még?😭" hangulatban telik, meg ha nem kapok elég csókot és ölelést, tuti elbőgöm magam, de azért van szex😂😂 bújósabb és lassabb de van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!