Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lakásos prostituáltakhoz is főleg munkásemberek, tehát szakmunkások és csúnyaszóval prolik (pl. gyári melósok) járnak, jól szituált értelmiségiek (diplomások, jó munkával) pedig alig?
#10.
Hát sok szemszögből lehet ezt a kérdést vizsgálni, de a végén arra jutsz, hogy mindenki prosti.
Viszont a barátnő, a sugarbaby és a klasszikus prosti között szerintem nem kell magyarázni, hogy mi a különbség.
Hat nem… nem jutsz arra hogy mindenki prosti….
Akit kitartanak az is necces, de aki vmi ronda pasival van együtt csak a pénzért az ugyanúgy szexet ad érte
#13.
Szerintem simán, hát Ők azok is akik cigiznek, energia italokat isznak, meg hasonlók.
Ilyesmire el költenek sokkal többet is…
#14.
Hmm. Köszi!
Kezd már körvonalazódni.
Erotikus masszázsal foglalkozom alkalmanként. Járnak nehéz fizikai munkát végző emberek akiket jól át kell masszírozni nem egy munkásnak tettem rendbe a hátát. És járnak irodisták akiknek a derék illetve medence résznél van problémájuk .
Egyik oldalról SE jött el még hozzám ápolatlan igénytelen .
A másik hogy a kérdésed nagyon sértő és degradálo az embertársaidra nézve .
Egyik ember se több vagy kevesebb .
Egy gyári munkásnak is van annyira értékes a munkája mint egy irodában gép elött Üllő és tenefonálgató elegánsba öltözött irodistának.
Kicsit úgy érzem hogy nagyon lenézed azokat az embereket akik szakmunkásképzőt végeztek , gyárban vagy esetleg építőiparban segédmunkás egy kőműves/ács/bádogos mellett.
Sokszor a Diplomához nem társul a megfelelő IQ és EQ .
Persze nem mondom azt hogy nincs olyan Diplomás aki rendelkezik ezen kettővel magas szinten. De neki nem jut eszébe ilyen kérdést feltenni . Hanem megbecsüli azt a társát aki szakember .
Ugyanis ha Félként húzni vagy felújítási egy Tetőt akkor felkeres egy Ácsot . Nem pedig át kopog a szomszéd irodába a HR-esnek vagy egy kutatónak szólni hogy csináld már meg a tetőmet mert te Diplomás értelmiségi vagy és nem vagy Proli szakmunkás
Én mindig az egyént ítélem meg és sosem a munkáját… De amikor általánosságban beszélünk társadalmi rétegekről, akkor szerintem nyugodtan beszélhetünk az átlagról.
Erotikus masszőzként nálad szerintem a legaljább rétegek eleve kiesnek, mert Őket a masszázs nem érdekli…
Nem tudom mikor és hol néztem le akárkit is, bocsi ha félreérthető volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!