Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lakásos prostituáltakhoz is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lakásos prostituáltakhoz is főleg munkásemberek, tehát szakmunkások és csúnyaszóval prolik (pl. gyári melósok) járnak, jól szituált értelmiségiek (diplomások, jó munkával) pedig alig?

Figyelt kérdés

máj. 18. 20:49
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

#10.

Hát sok szemszögből lehet ezt a kérdést vizsgálni, de a végén arra jutsz, hogy mindenki prosti.

Viszont a barátnő, a sugarbaby és a klasszikus prosti között szerintem nem kell magyarázni, hogy mi a különbség.

máj. 18. 23:50
 12/20 anonim ***** válasza:
53%

Hat nem… nem jutsz arra hogy mindenki prosti….

Akit kitartanak az is necces, de aki vmi ronda pasival van együtt csak a pénzért az ugyanúgy szexet ad érte

máj. 18. 23:56
 13/20 anonim ***** válasza:
54%
Egy alkalomra 25-30-35 ezret egy proli kiadna kb hetente?
máj. 19. 00:54
 14/20 anonim ***** válasza:
32%
Én egyszerre vagyok gyári melós és értelmiségi, és voltam már lakásos prostiknál. Na, ezt kapd ki.
máj. 19. 00:55
 15/20 A kérdező kommentje:

#13.

Szerintem simán, hát Ők azok is akik cigiznek, energia italokat isznak, meg hasonlók.

Ilyesmire el költenek sokkal többet is…

#14.

Hmm. Köszi!

Kezd már körvonalazódni.

máj. 19. 01:40
 16/20 A kérdező kommentje:
Nyugodtan írhat ide prosti is, ha van kedve.
máj. 19. 01:41
 17/20 anonim ***** válasza:
72%

Erotikus masszázsal foglalkozom alkalmanként. Járnak nehéz fizikai munkát végző emberek akiket jól át kell masszírozni nem egy munkásnak tettem rendbe a hátát. És járnak irodisták akiknek a derék illetve medence résznél van problémájuk .

Egyik oldalról SE jött el még hozzám ápolatlan igénytelen .

A másik hogy a kérdésed nagyon sértő és degradálo az embertársaidra nézve .

Egyik ember se több vagy kevesebb .

Egy gyári munkásnak is van annyira értékes a munkája mint egy irodában gép elött Üllő és tenefonálgató elegánsba öltözött irodistának.

Kicsit úgy érzem hogy nagyon lenézed azokat az embereket akik szakmunkásképzőt végeztek , gyárban vagy esetleg építőiparban segédmunkás egy kőműves/ács/bádogos mellett.

Sokszor a Diplomához nem társul a megfelelő IQ és EQ .

Persze nem mondom azt hogy nincs olyan Diplomás aki rendelkezik ezen kettővel magas szinten. De neki nem jut eszébe ilyen kérdést feltenni . Hanem megbecsüli azt a társát aki szakember .

Ugyanis ha Félként húzni vagy felújítási egy Tetőt akkor felkeres egy Ácsot . Nem pedig át kopog a szomszéd irodába a HR-esnek vagy egy kutatónak szólni hogy csináld már meg a tetőmet mert te Diplomás értelmiségi vagy és nem vagy Proli szakmunkás

máj. 19. 11:41
 18/20 anonim ***** válasza:
42%
15ös kérdező szerinted egy Diplomás irodista nem cigizik meg ne iszik energiaital/kávét/cukros üdítőt.. ha számodra attól proli valaki mert cigizik iszik energiaitalt és gyárban dolgozik akkor ott fennt a toronyba bajok vannak .
máj. 19. 11:52
 19/20 A kérdező kommentje:

Én mindig az egyént ítélem meg és sosem a munkáját… De amikor általánosságban beszélünk társadalmi rétegekről, akkor szerintem nyugodtan beszélhetünk az átlagról.

Erotikus masszőzként nálad szerintem a legaljább rétegek eleve kiesnek, mert Őket a masszázs nem érdekli…

Nem tudom mikor és hol néztem le akárkit is, bocsi ha félreérthető volt.

máj. 19. 14:00
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Alapból, aki a proli szót használja, és úgy gondolja, hogy a prolik csórók és igénytelenek is mind, az rettentő sznob, és valóságtól elrugaszkodott magatartásra utal.
máj. 19. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!