Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti tényleg nem érzitek, hogy egy férfi pont elélvez bennetek? Nem feltétlenül a cuccra gondolok, hanem a viselkedésre stb.
Privát kérdésre a válasz: Érződik-e, hogy beléd spriccel?
Vannak érzékenyebb nők, ők érzik.De ezt egy nagyon nagyon enyhe, csikizős érzésnek kell elképzelni, nem úgy, mintha egy slaggal locsolnád magadra a vizet.
Attól is függ, hogy a férfi épp mekkorát élvez.Ha erőteljesebben jön ki a cucc, akkor lehet érezni.
Én szoktam érezni amikor a párom elélvez. Mégjobban megkeményedik bennem a farka, lüktet, meg nem mindig de néha érzem azt is, ahogy jön ki a sperma.
27N
Lehet érezni amikor élvez.
Ahogy összehúzódik a farka meg élvezés előtt keményebb. Én épp akkor élvezem jobban a szexet mielőtt élvez. Olyankor a legjobb a farka.
jelentve!
d) Tilos személyes adatokat, telefonszámot, e-mail címet, idézett telefonbeszélgetés-, privát üzenet, vagy e-mail részletet elhelyezni, még az érintett beleegyezésével sem, idetartozik a más Felhasználóról bármilyen információ nyilvánosságra hozatala, beleértve annak jelszavát is.
Én is érzem.
Azt is hogy lüktet a pénisze, ha pedig 3-4 napig nincs szex, akkor a nagyobb sperma mennyiség miatt azt is amikor spriccel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!