Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Titeket mennyire zavar, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket mennyire zavar, vagy ez teljesen normális, ha a barátod maszturbál? A többi lent.

Figyelt kérdés

Mondta nekem a barátom, hogy ő néhány nappal ezelőtt kiverte magának, mikor én nem voltam vele.

Ez kicsit rosszul érintett, mert azt hittem velem jobban szereti és szeretné, mint magának.

Miért nem kéri meg, hogy csináljuk, és nem pedig saját magának csinálja egyedül?

Tudtommal, ha híg a sperma, akkor azt jelenti, hogy többször megtörtént a kielégítés, míg ha sűrűbb, akkor nem.

És neki borzasztóan híg volt, szinte csöpögött rólam a sperma. :(

2024. máj. 18. 07:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
35%
10. A pszihológus pénzért dolgozik, azt mondd amiből több pénzt tud kisajtolni. Erről ennyit.
2024. máj. 18. 11:10
 12/15 anonim ***** válasza:
73%
11. Ha meg a papot kérdezed meg akkor ez bűnös cselekedet és a pokolra jutsz miközben Ő titkon gyerekeket simogat. Szóval hagyjuk már a hülyeséget.
2024. máj. 18. 11:53
 13/15 anonim ***** válasza:
A párom is ki szokta verni “titokban”. Legalábbis ő azt hiszi de en tudok róla . Nem zavar ezért nem teszem szóvá. Velem is előfordul néha néha, hogy magamhoz nyúlok.
2024. máj. 18. 15:56
 14/15 NemFogodKitalálni ***** válasza:
#13: miből jöttél rá? (Csak szimpla kíváncsiság)
2024. máj. 18. 17:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Keresési előzményeket elfelejtette kitörölni , láttam is már miközben csinálja , és a sok kis apró jel .
2024. máj. 18. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!